Autor Zpráva
ixiik
Profil *
Hi Everybody..
Mám taký problém. Vím že už se tu podobné téma řešilo mnohokrát, ale na svoji otázku jsem odpověd nenašel.
Situace(flash MX Pro v7.2):
1)Hlavní swf soubor do něj načítám
movie = "_swf/" + _root.nahrat + ".swf";
txt ="txt/" + _root.nahrat + ".txt";
loadVariablesNum (txt, 0);
loadMovie(movie, "_root.loader");
2) V externím swf mám dynamic pole s cestou _level0.texty - nastevený jako render text as html
3)v txt mam
texty=<html><body><b>Reception and Concierge</b><br>24 – hour......

vše funguje...jen jakmile obalím text do formatovacích tagů (<b><i>) tak se mi text prostě nezobrazí...ale jen ten zformátovaný. Prostě co je mezi párovýma tagama tak prostě není vidět. Ale tag <br> funguje.

Hledal jsem , ale nemohl jsem najít nic co by mi poradilo. Prosím o pomoc....

Druhý problém.... V ext txt je anglický text a v tom se často objevuje ampersand (&). Jak mám udělat to aby mi to nebralo jako novou proměnou, ale jako text? Nechci to řešit entitou, protože potřebuji aby si txt soubor dokázali zeditovat zákazníci :( Nejlepší by byl nějaký escape znak, ale také o tom nemohu nic najít...

Rád bych poskytl zdroj soubor, ale bohužel nemohu....

Prosím co nejrychlejší odpověď buď sem, nebo mailem na karel(dot)pfeifer(at)ddmen(dot)cz, nebo ICQ:#277856529
Kráťa
Profil
Odpověď se píše sem, od toho to tady je.
ixiik
Profil *
Odpověď se píše sem, od toho to tady je.

Tak ju :) není problém :) Já si jí tu klidně přečtu....Jen jsem napsal více způsobů jak mě kontaktovat...někdy se to hodí

imho:dobrá odpověď :-D
ixiik
Profil *
Nikdo?:(
Hanz
Profil
ixiik
Jinak než entitou to nejde. Jo a když to načítáš do Flashe tak se <html><body> nepoužívá.
ixiik
Profil *
OK html a body jsem odstranil...budu holt pouzivat entity, ale tucne pismo se mi furt nezobrazuje...respektive text co by mel byt tucnym pismem...ale na <br> to reaguje v pohode :(
Hanz
Profil
ixiik
Zkus před to první <b> napsat nějaký text (obyčejný).
Kráťa
Profil
Já se v tom nevyznám, zaujato mne, jak tu "entitujete" co napsat v entitách i ty závorky:
&lt;b&gt;
asi blbost co?
ixiik
Profil *
Hanz: Ani kdyz je tam text tak se nezobrazuje

Kráťa: Zajímavý nápad...leč nefunguje, ale aspoň mi to dalo facku v tom smyslu, že ani html entita nepomůže tomu ampersandu, protože sama entita začíná ampersandem a tudíž to bere jako novou proměnnou.... :(

No tož myslel jsem že jsem blb a nedokážu si poradit s problémem, ale vypadá to na závažnější problém než jsem čekal...:(
ixiik
Profil *
HA MÁM TO!!! :)))) Uchylný...asi to má něco společného s přibalováním fontů...

Stačí do toho dynamic inputu vložit použité formtování, přímo do obsahu. Obsah se stejně přepíše proměnnou, ale de o to že už rozpozná boldovanej font. Takže v inputu mám ab a je to v pohodě.
Teď už jen dořešit ten & >}
ixiik
Profil *
a ampersand se da do txt souboru napsat jako %26...fuj prasarna :( chudaci uzivatele co to budou editovat :(((

Děkuju všem za snahu o pomoc :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.