Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kamilh Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 4. 2005, 16:50:45
Sem vyrizenej, poradte pls.
chci ridit zobrazovani nekolika objektu (MC) podle stavu promennych v externim .txt v neco.txt mam: &objekt1=1&objekt2=1&objekt3=0&...... ve flashi pak: loadVariables("neco.txt",_this); if (objekt1=="1") { _this.objekt1._visible=true; } else { _this.objekt1._visible=false; } ...atd. MC jsou samozrejme pojmenovane objekt1, objekt2... co delam spatne? nechodi mi to korektne. zkousel jsem i loadVariables("neco.txt",_root); s _this.objekt1._visible..... ale je to porad stejne :( Jednou se objekt zobrazi, podminka je splnena, ale kdyz zmenim promennou v txt souboru, stav se nezmeni ve flashi. Dik |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2005, 18:31:35
kamilh
Před this se nepíše ta spodní čárka. |
||
kamilh Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 4. 2005, 12:41:35
Bohuzel, ani s this bez podtrzitka script nepracuje korektne. Nevite jak sestrojit funkcni podminku, ktera by objekt zobrazovala v zavislosti na hodnote promenny ulozene v txt? trreba stav=1 (zobrazen MC) stav=0 (nezobrazen MC)
|
||
kamilh Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 4. 2005, 12:42:55
jeste detail, zkousel jsem i hodnotu 1 brat ne jako txt retezec,ale i jako cislo (objekt1=1) bez uvozovek
|
||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 14. 4. 2005, 14:38:31
kamilh
Teď když si tvůj dotaz čtu znova tak se mi začíná zdát, že jsem to asi celé špatně pochopil. Ono se ti to všechno udělá jak má a ty při stále spuštěné jedné a té samé animace zmněníš hodnotu. --> myslím tím že v tu dobu jak tu hodnotu zmněníš tak je ta animace spuštěna. Je to tak? |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0