Autor Zpráva
rAbA
Profil *
poprosil bych vás ještě o jednu radu,
v textarea mám načtený text.txt, který je editovatelný
jak zařídím, aby se text editovaný uživatelem uložil do text.txta zůstával tak stále aktuální
děkuju
flz
Profil
pomocou php, text sa z text.txt nacita, po esitovani ho prepises, php neovladam, takze skript ti nenapisem :/
Hanz
Profil
rAbA
Já taky PHP neumím, ale podívej se zde:
http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=faq
Tam to najdeš.
rAbA
Profil *
děkuju, zatim ale neběhá, kam přesně je třeba umístit řádek getURL(... ?
mám ho hned pos stop(); na snímku kde se do textArea nacita txt
nemám ted ponětí kde hledat chybu
Hanz
Profil
rAbA
Jo to getURL() musíš dát na tlačítko, které bude sloužit k uložení. Jo a zapomněl jsem ti dodat jednu maličkost. Přez to getURL() se ti ten tvůj PHP script otevře. Pokud to nechceš tak použij raději toto:
loadVariables("skript.php", "", "POST")
rAbA
Profil *
diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.