Autor Zpráva
FlashManiac
Profil *
Cyao,
mám takový větší problém s funkcí getTimer ve flashi 2004, když jsem dělal ve Flashi MX tak jsem používal getTimer na funkci stopek.na 1. frame jsem si založil proměnnou, které jsem přiřadil getTimer a pak po sekundě do další proměnné getTimer a odčítal je. To neni nic noveho, ale na dalsich framech jsem uz te prvni proměnné nepřiřazoval getTimer, protože by došlo k vynulování, což nepotřebuju a MX si tu proměnnou asi pamatoval, protože všechno běželo OK.
Když jsem ale použil stejný script ve F2004 tak mi běžel jen 1. frame a jakmile to skočilo na další objevilo se v poli NA. nevíte jak vyřešit tenhle problém?(musí to být ve F2004 z důvodu kompatibility)
Diky za radu
flz
Profil
napis sem ten skript, mozno ti tam chyba var
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0