Autor Zpráva
sheikh
Profil
dynamicke nacitavanie pics do flash-u, to znamena, ze flash sam zisti kolko obrazkov treba nacitat (tie maju specificky nazov a su umiestnene v nejakom specifickom priecinku) a potom ich aj nacita. kazdy pic sa musi dat oznacit a flash si musi vediet zapamatat oznaceny obrazok. AS pre dynamicke nacitavanie by som mal mat uz hotovy, len neviem ci funguje. potreboval by som doriesit ten ramcek.. ak sa do toho vyznas (musis chapat aj to dynamicke nacitavanie) tak ti za tuto upravu dam 1000 skk > pozri aj v poptavkach.. robota na cca na 1 hod, ked vies AS. martin.jakubco@gmail.com

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: