Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hateYOU Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 9. 2007, 19:54:05
Ahoj, mám problém...
Chtel jsem vytvorit reklamu (neco jako je na strankach treba centrum.cz, nebo xchat.cz) , kde po najeti na flashovej banner se nahraje jinej externi soubor flashe a udela to takovou tu reklamu, ktera je mnohdy treba i pres ostatni text... (snad vite co myslim) Nasel jsem i nejaky navod ZDE, ale kdyz jsem si stahnul ty soubory, vytvoril z toho swfka, publikoval pomoci flashe a nasledne nahral na server, tak mi to vubec nefungovalo tak jako jim na tech strankach od centrumu... pls byl byste nekdo ochotnej mi s tim pomoci? napiste mi sem, ikdyz nejlepe na icq 343204845. Dik moc :-) BTW: pokud by nekdo z vas se chtel na to kouknout vic,.. v cem jsem udelal chybu, tak jsem to nahral sem (ftpcko je sulino.chytrak.cz psswd: lol555) dik moc :-) |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
mik Profil |
#2 · Zasláno: 8. 12. 2007, 17:15:00
Problém nebude ve flashi, ale jestli jste jel podle Centra
tak k tomu aby to fungovalo potřebujete Javascript, který ovládá DIV prvky ve kterých jsou umístěné flashů. viz: getUrl( "javascript:" + _root.prefix + "_starterOut()" ); tohle volá javascipt, který má k dispozici stránka centrum.cz pokud ho nemáte tak Vám to ani fungovat nebude. řešení je udělat si javascript, který bude ovládat vaší stránku - zobrazovat <DIV> ve kterém je obrázek, flash cokoliv. a pak potřebujete JS, který <DIV> zase schová. Pokud to budete mít, tak ty JS funkce můžete volat z flashe pak to fungovat bude. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0