Autor Zpráva
tess
Profil *
mam tlacitko inicializujem ho z rootu asi takto

_root.box.button.onRollOver = function():Void {trace("test")}

problem je v tom ze trace nic nevypise. Problem vidim v tom ze tlacitko je na nejakom 80 frame v mc box. Ak ho dam na prvy frame tak to vypise spravne. Viete mi niekto pomoct? dakujem
FlashManiac
Profil
pokud mas AS v jedne vrstve a grafiku v jine a teo tlacitko se ti ukaze az v 80.frame tak musis tento skript napsat do 80.frame..
pokud bys mel to tlacitko hodene u zv 1.frame a jen ho treba zneviditelnil a v 80.frame zase zviditelnil tak ti to bude fungovat..
ale aby ti to jelo jak potrebujes musis ten AS napsat tam kde se ti poprve ukaze to tlaticko:)
XXX
Profil
tess
jestli mas primo na hlavni casove ose tolik snimku, tak mas spatne celou strukturu toho souboru. Udelej si na hlavni casove ose jen minimum snimku, casto staci jen jeden a teprve do nej umistuj jednotlive movieClipy a rid je pomoci AS. Dosahnes toho, ze budes mit temer veskery skript taky v jednom snimku pohromade a vyvarujes se problemum, ktere tady popisujes ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: