Autor Zpráva
SHato
Profil
da sa toto nejak zladit.. napríklad prihlasovací formular vo flashi .. prípadne vyrobit registraciu, vyhladavanie registrovaných uzivatelov.. a to vsetko vo flashi????..
embee
Profil
SHato
jj, jde, princip je nasledujici

flash <-> XML <-> PHP <-> SQL

tusim, ze je to i v helpu flashe

DT: Tady bych si dovolil drobou úpravu schematu:
Flash <- (XML) -> PHP <-> SQL
SHato
Profil
hh.. ja som skor myslel nieco ako flash -> SQL.. lebo php nejak neviem.. a ani sa mi ho ucit nechce kvoli tomu.. ;).. ale dík
DoubleThink
Profil *
ja som skor myslel nieco ako flash -> SQL
Klientský script nemůže komunikovat s databází.
Langys
Profil *
jediný funkční příklad ... todle mi přijde jako variace na "kultirista teoretik"
nikde nemůžu nic najit
SHato
Profil
tak mne sa uz stalo ze som vygooglil zdrojak prikladu flash -> sql ... ale iba raz.. :).. nemozem to uz znova najst..:P
Olaf
Profil *
Přípěvek odstraněn moderátorem (DT) pro zjevnou demenci diskutujícího
-.-
Profil *
treba se to bude hodit http://www.creativecow.net/articles/brimelow_lee/php_mysql/php_mysql_f lash.html

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: