Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zave Profil |
#1 · Zasláno: 7. 12. 2007, 17:58:39
var myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
myMCL.loadClip ("a.swf",5); myMCL.loadClip ("b.swf",_root.kontejner); myMCL.loadClip ("c.swf",kontejner); Pracuji-li s otevřeným programem a spustím test movie otevře se flash player a ext. soubor se do hlavního načte, vše je Ok. Problém je, že když publikuji soubor a chci tento soubor swf oteřít v comanderu nebo přes tento počítač, ext. soubor se do hlavního nenačte ani v jednom z použitých způsobů. Publikovaná stránka html načte i ext. soubor. Kde je problém? Díky |
||
mik Profil |
#2 · Zasláno: 8. 12. 2007, 17:29:44
Pokud to funguje v IDE flashe i na www stránce
tak hledejte problémy v Security SandBox atd... Flash má bezpečnostní omezení, takže se kouknětě na Adobe, co vám to umožní takhle offline. Na stránkách se to řeší přes povolování (oprávnění domén) a crossdomain.xml Na disku, mimo HTML nebo server, nefunguje spousta věcí jak má. I getUrl vám vyhodí hlášku. |
||
zave Profil |
#3 · Zasláno: 8. 12. 2007, 17:41:35
No nejsem z toho moc chytrý, zjistil jsem, že přes loadMovie se mi ext. swf načítá.
Jenže to potřebuju pomocí loadClip. Prostě chci-li prezentaci spouštět bez IE jen jako swf nebo projektor, ext. swf se takto nenačtou. |
||
mik Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2007, 17:59:16
Jestli potřebujete otevírat soubory v Projectoru,
je nutné je dát do speciálně pojmenované složky. Adobe tak zabraňuje tomu aby se daly otvírat jakékoliv soubory , třeba systémové. Řešil jsem to kdysi na jedno prez. CD. Ale už si opravdu nevzpomenu jak se má složka menovat. (??? commands, fscommands ????) fakt nevím :( :(( zkuste hledat na adobe |
||
mik Profil |
#5 · Zasláno: 8. 12. 2007, 18:00:43
Pokud Potřebujete udělat plnohodnotnou aplikaci,
pak doporučuji AIR extenzi pro Flash. Tam můžete dělat cokoli, včetně instalu a je to od adobe. |
||
mik Profil |
#6 · Zasláno: 8. 12. 2007, 18:01:40
zkuste Adobe AIR, tam lze dělat plnohodnotné aplikace
ve FLASHI, Javascriptu |
||
zave Profil |
#7 · Zasláno: 8. 12. 2007, 18:27:19
Vyřešeno, dal jsem otevřít v programu- zvolit program- flash player, už se to načítá. Kde byla chyba nevím, hlavně že to jde. Jinak díky za navedení na Adobe AIR.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0