Autor Zpráva
psi_magellan
Profil *
Ahojte,

poradte,
vytvaram MC ale uz je velky ma 350 frejmov a 9 vrstiev. vytvoril som teda druhy MC ktory sa ma spustit po ukonceni prveho MC.

Na hlavnu casovo osu (_root) som umiestnil instancie prveho MC a instanciu druheho MC. Pri teste MC sa oba klipi spustili naraz :(
Da sa pomocou AS skriptu osetrit aby sa najprv prehral prvy MC a nasledne po ukonceni prveho sa spustil druhy MC?
Flashman4D
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=62604&foru m=21&page=-1
psi_magellan
Profil *
Flashman4D
Člen

Ahoj skusal som to podla toho navodu ale neslo mi to skusal som menit currentframe na rozne hodnoty ziadna zmena.

Ked som spustil MC sa mi spustili oba naraz :(( kde robim chybu? ? ?
Mam ten AS zapisovat na hlavnu casovu osu alebo do movie clipu?


if (klipA._currentframe == 20) {
// např. až nastane snímek 20 klipu A proved
klipB.play();
}
Flashman4D
Profil
Mam ten AS zapisovat na hlavnu casovu osu alebo do movie clipu?
samosebou, že na hlavní časovou osu, za předpokladu že máš vytvořené instance MC s názvem A a B
Ked som spustil MC sa mi spustili oba naraz :(( kde robim chybu? ? ? tak druhý na začátku třeba stopni nebo attachem nahraj jak bude potřeba
1. např že máš už přetáhlé mc A, B na scéně
B.stop();  
if (A._currentframe == 350) {
A.stop();  // nevím, co s původním Ačkem chceš dělat třeba stopnout, nebo si do podmínky dej co chceš 
B.play();
}

2. stručně např.:
 this.attachMovie("mcA", "A", this.getNextHighestDepth()); // pro B podobně
// dále analogicky

podrobnosti viz help Flashe
psi_magellan
Profil *
tento skript fungoval
this.attachMovie("mcA", "A", this.getNextHighestDepth()); // pro B podobně
da sa nastavit v akej suradnici ma tento mc spustit?

tento skript nefungoval, jedine co fongovalo bol prvy prikaz zastavenie B-cka
"B.stop();"
a inac sa A-cko prehravalo dookola napriek prikazu A.stop();
psi_magellan
Profil *
Otazka,
mam button "MENU1" v ktorom sa nachadza podmenu PRODUKTY ked nabehnem mysou na "MENU1" zobrazi sa mi podmenu "PRODUKTY" a ked opustim mysou "MENU1" menu "PRODUKTY" sa tiez strati.

Otazka je ako mam zabezpeciť aby menu "PRODUKTY" ostalo aktivne ked prejdem mysou z "MENU1" na "PRODUKTY" v sucasnosti vždy ked opiustim "MENU1" vzdi sa mi strati aj podmenu"PRODUKTY"

script mam nasledovny:

on (rollOver)
{ produkty.play();
}
on (rollOut)
{produkty.gotoAndStop(1);
}

rad by som svoje menu poriesil ako na stranke:
http://www.k2snowboards.com/home.asp?Lang=French
psi_magellan
Profil *
[urlhttp://www.k2snowboards.com/home.asp?Lang=French][/url]
psi_magellan
Profil *
[url=http://http://k2snowboards.com/home.asp?Lang=French][/url]
psi_magellan
Profil *
[url]http://www.k2snowboards.com/home.asp?Lang=French[/url]
psi_magellan
Profil *
[url=http://k2snowboards.com/home.asp?Lang=French][/url]
psi_magellan
Profil *
http://www.k2snowboards.com/home.asp?Lang=French
psi_magellan
Profil *
ahojte, ked si spustim nasledovny skript mi funguje zo stranky

http://www.havrlant.net/flash/flash/textfield_3.fla

ale ked si vytvorim kopiu toho isteho mne to nefunguje vypisuje my len prve pismeno, z toho vypliva ze nezvisuje premennu "i"

nevie niekto kde zadefinovat premennu i aby sa inkrementovala,

mne prebehne skrit:

onClipEvent(enterFrame) {
pole.text+=_root.retazec.charAt(i);
++i;
}
ale premenna i je vzdy rovna 1 a nemeni sa jej hodnota,

kde ju teda definovat?
psi_magellan
Profil *
opravujem ode o adresu:

LINK

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0