Autor Zpráva
thomsonik
Profil *
Zdravím mistři, potřeboval bych prosím pomoct. jedna se mi o tuto vec, prosel jsem toho spusty ale nic nesedelo na tento muj pripad. Chtel bych to vyresit co nejjednodušeji, například, že ve flashi by bylo neviditelné tlačítko, a ten link, kam to tlacitko smeruje by byl ulozen v nejakem externim souboru. bylo by to prosim mozne?

predem dekuji za odpovedi.

tomas
FlashManiac
Profil
no podle toho jak to popisujes
staci pouzit metodu LoadVars a nacist si potrebnou adresu z txt souboru do promenne string a pak pomoci getURL jen se odkazat na potrebnou adresu kterou pak muzes menit pomoci toho txt souboru..

takze podivej se na metody LoadVars a mas to hotovo
thomsonik
Profil *
Diky moc za odpoved, problem je v tom, ze umim akorat ve flashi animace a tohle jsem nikdy nedelal.jsem z toho dost zoufalej, mohl by jsi mi prosim udelat konkretni priklad? Hrozne by jsi mi tim mohl. koukal jsem na ty LoadVars, ale fakt to nedokazu napasovat na muj priklad :(

takze v txt bude pokud se nemylim toto:

adresa=http://www.seznam.cz/

ale prave porad nechapu, jak to mam dat do toho flashe :(

Bud tak hodny prosim Te, diiiiiky moc :)

Tomas
FlashManiac
Profil
OK.. mas to na:
ZDE

ale pozor..az to budes delat kukni na ten prilozeny JPG..protoze to musis nahrat na nejaky server. pokud to teda budes spoustet primo jako swf

z pracovniho prostedi flashe(stiskem Ctrl+Enter) ti to pojede vzdy..

pokud bys to chtel spoustet primo z PC, tak ti to napise, ze to nenaslo potrebny TXT soubor..(na to je třeba změnit v Publish Properities to Access network only na Access local only

jenže to ti to asi take nepojede kvuli ochrane flash playeru..takže cesta(ozkousel jsem to) ktera jede, je nahrani na server a nastaveni pristuku k souborum dle toho screenu..

ja vim je to ponekud slozite..ale flash ma bohuzel spoustu bezpecnostnich omezeni..

ale jak jsem rekl pokud si otevers ten zdrojak a stisknes ctrl+Enter tak ti to pojede uricte..
thomsonik
Profil *
vubec nevim, co bych k tomu rekl,dekuji moc za ochotu, zpracovani a za vysvetlivky. proste absolutne vycerpavajici odpoved a doufam, ze to pomuze vice lidem. Jeste jednou diky. Tomas
Hoonza
Profil *
FlashManiac
prosím tě, mohl by jsi to zveřejnit ještě jednou ty soubory, co jsi daval thomsonikovi? Řeším asi to samé - chci ve flashi "jen" načíst text do proměnné a s tou dál pracovat (if (promenna == "neco" {...). Všude kde jsem hledal a zkoušel mi to buď nejelo, nebo načítaly obsah proměnné do text. pole což se mi nehodí. Díky
FlashManiac
Profil
Hoonza
čéče.. más stesti ja uz jsem mysel ze jsem to vymazal.. :)
ale je to tady:
http://leteckaposta.cz/903542938

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: