Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 5. 2005, 20:24:49
Dobrý den vespolek,
jsem úplný začátečník a nevím jak mám "správně" napsat následující: on(release) { gotoAndPlay(89); gotoAndPlay("ScenaSystem",1); } když potřebuji, aby se animace začala přehrávat od snímku 89 Hlavní scény(tedy té, kde je tlačítko obsaženo) a po jejím dokončení na snímku 132 aby pokračovala ve scéně "ScenaSystem" od políčka 1. Takhle napsaný to jaksi nejde. (Po stisknutí a uvolnění tlačítka se provede jen přeskok na ScenaSystem od 1.snímku) Za každou radu moc dík. |
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 18. 5. 2005, 20:52:56 · Upravil/a: flz
tlacitku prirad len
on(release) {a na koniec Hlavnej casovej osi daj do keyframe (F6) akciu gotoAndPlay("ScenaSystem",1); |
||
Lt.Martin Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 5. 2005, 21:12:14
No jo, ale tlačítek je víc a každý z nich musí provést
gotoAndPlay(89) ale má být adresováno do jiné scény. |
||
flz Profil |
#4 · Zasláno: 19. 5. 2005, 10:39:57
neviem ci som pochopil, mas napr. tri tlacitka a kazde z nich ma rovnaky skript az na to, ze ked stlacim prve, hodima to po prehrati prvej sceny do druhej, druhe tlacitko do tretej, tretie do stvrtej sceny... atd.?
ak ano tak to sprav takto: tlacku 1 prirad akciu on(release) { tlacitku 2 zase on(release) {a tak dalej... na konci prvej sceny daj akciu gotoAndPlay(scena, 1); |
||
flz Profil |
#5 · Zasláno: 19. 5. 2005, 10:41:28 · Upravil/a: flz
dodatok: tej premennej "scena" prirad hodnotu podla nazvu sceny do ktorej chces aby animacia pokracovala...
ak to nebude fungovat, tak mi posli .fla |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0