Autor Zpráva
AnubiSeth
Profil *
Potřeboval bych, aby mi flash po tom, co stisknu tlačítko, poslal hodnotu do PHP, aby to mohlo načíst pomocí include do stránek... neví někdo jak na to?
Tady tyhle stránky ... ten flash nahoře, aby po kliknutí na člena řekl tomu PHP, aby includoval to co chci.

Jestli si ví někdo rady, tak poraďte :) Díky
Webspy
Profil
Máš chybičku v odkazu - h ttp://www.5th-april.wz.cz/test/index.php.cz :-)

správně: [url=http://www.5th-april.wz.cz/test/index.php
]http://www.5th-april.wz.cz/test/index.php
[/url]

S tím problémem ti bohužel neporadím :-((((
T3RMiX
Profil
nejsem si jist jestli jsem to správně pochopil ale...
onRelease {
getURL("include.php?promena=cochces");
}

a v PHP si pohlídáš co bylo stisknutý a podle toho to načteš
co třeba takhle?
AnubiSeth
Profil *
T3RMiX: S.U.P.E.R. !!! Díky, mohlo mě to napadnout, je to čistě logická záležitost :D No jo no... ale díky, už vim jak na to!!!
DoubleThink
Profil *
T3RMiX

To není úplně nutné

getURL("stranka.php", "_blank", "GET")

tento příkaz odešle metodou GET všechny dříve definované globální proměnné
knezda
Profil *
Zdravím všechny. Pracuju v současnosti na jedný stránce a mám to už skoro hotový. Mám ale jeden malej problém. Potřebuju udělat nějaký hezký intro ale vůbec neovládám flash... a taky nevím jak mám potom výslednou animaci dostat do stránky. Nevíte kde bych sehnal na netu nějakou příručku ke stažení??
Mail je j.knezicek@centrum.cz
Předem moc díky
Knezd@
DoubleThink
Profil *
knezda
To sem nepatří - založ si nové vlákno
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.