Autor Zpráva
align
Profil *
ahoj, prosím jsem v AS začátečník. Potřeboval bych vědět takovou maličkost.
Když si vytvořím např s fotky (conver to symbol-grafic) po rozkliknutí se mi tam úkáže časová osa na které si udělám nějakou animaci. tak potřeboval bych vědět jak tu animaci spustím. něco jako on press(...
FlashManiac
Profil
prvni rada je nekonvertovat to jako grafiku ale jako movie clip nebo jako button.. zbytek uz mas v helpu flashe:)
a ze jsou tam moc pekne priklady :-)
markse
Profil *
Mám stejný problém může mi někdo poradit jak si mam vytvořit skript. ja vůbec nevim jak
Zeree
Profil *
Dufam ze tomu chapem -chces vytvorit z obrazku Movieclip{objekt} a ten pustit na konkretny snimok casovej osi
ked to konvertnes na objekt , {oznacis + klavesa F8} ,tak ho musis nazvat {dole vlavo} ,potom ak ho chces ovladat napriklad tlacitkom tak ho vytvor ,oznac{klikni na neho} a otvor listu dole s nazvom napis "actions"} ,tam napis nasledujuci kod ,pricom za nazov si nazvy tvoj Movieclip

on (release) {
_root.nazov.gotoAndStop(5);
//tvoj MC s nazvom "nazov" skoci na 5 snimok
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: