Autor Zpráva
osi011
Profil
Dobrý den, měl bych dotaz jak ve flashi načtu parametr, s kterým je volán php soubor? Konkrétně pro vysvětlení bych potřeboval otevřít hru, která si z php vezme id hráče. Vím, jak načtu proměnnou z php, ale pokud ji php zavolá, stejný postup mi parametr nenačte. Děkuji za odpověď
Timy
Profil
Když linkuješ ten sobuor, připoj na konec adresy tu proměnnou:
="moje_hra.swf?hrac=$hracovoID"

Ve Flashi pak ta proměnná bude v rootu: _root.hrac.
osi011
Profil
Chtěl bych se ještě zeptat, jak to zlinkuju s tím parametrem? Když to nastavím v publish settings, tak mi to hází chybu o nepovolených znacích ve jméně

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: