Autor Zpráva
Zeree
Profil *
Dobry den
Vytvaram textove pole pomocou AS , vsetko nastavovanie funguje , ale neviem ako nastavit typ pola na "static" ,je tam defaultny "dynamic" zrejme a neviem ako to zmenit , skusal som podla helpky cosi , text.textType = "static"; ,ale nechodi lebo asi tento kod fungoval len do Flash MX {to som sa docital} , ale neviem ako to urobit v flash 8 , privytam akekolvek rady ako to rozchodit na static ,pretoze v dynamic ,ked na to ukazem mysou tak si to mysli ze idem zadavat a ked je pod tym textom napr. tlacitko tak nereaguje ,lebo mi iba oznacuje text ,co robi iba pri dynamic a input
FlashManiac
Profil
staci si nastavit vlastnost selectable na false..teda aspon myslim:)
Steve
Profil
FlashManiac
jj, je to tak... o textType = static slyším prvně
Zeree
Profil *
JJ diky ,uz vsetko funguje , som tusim aj to skusal ,ale cez... txt.selectable = "static"; //takze neslo
fakt diky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: