Autor Zpráva
milbr
Profil *
Pěkný den,
prosím o radu, ve flash banneru mám odkazování na www adresu pomocí buttonu s alpha 0 vše funguje jak má. Problém je v tom, že když banner přesunu ze složky do složky nebo ho zazipuju tak odkazování nefunguje. Mohli by jste mi někdo poradit v čem by mohl být problém? Děkuju moc za radu.
Milan
JR
Profil *
Nemas odkaz zadan jen relativni cestou namisto absolutni? (http://...)
milbr
Profil *
Ano v tom byl problém, díky Milan

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: