Autor Zpráva
lekvarnik
Profil *
potreboval by som pomoct s jednou vecou

mam php subor cisla.php

v ňom

<?php
$cislox = "200" ;


echo $cislox ;
?>

a potrebujem tu hodnotu 200 dostat do flasha actionscriptu, kde je nieco taketo

cislo = $cislox
lineStyle(1,0xffffff,100);
beginFill(0x000000, 70);
moveTo(1,299);
lineTo(1, cislo);
lineTo(39, cislo);
lineTo(39,299);
lineTo(1,299);
endFill();

nejako cez loadvars by to mozno slo, ale tu hodnotu 200 nesmie davat ako string ale ako cislo, inak to nezere

nieco taketo funguje:

cislo = 250
lineStyle(1,0xffffff,100);
beginFill(0x000000, 70);
moveTo(1,299);
lineTo(1, cislo);
lineTo(39, cislo);
lineTo(39,299);
lineTo(1,299);
endFill();

ale ja potrebujem namiesto hodnoty 250 aktualnu hodnotu z php subora

dik moc ak by to niekto vedel poradit, jak to osetrit na strane php a ako vo flashi

popripade odkaz na tut, kde sa nieco taketo riesi, teda dosadenie hodnoty z php suboru do lineTo() vo flashi
FlashManiac
Profil
no a co si specifikovat ze promenna cislo je number a teprve potom do ni priradit tu promennou z PHP..
lekvarnik
Profil *
tak skusim jednoduchsi priklad a konkretnejsi

php subor suradnice.php

v ňom:

<?
$pozphpx=200;
$pozphpy=40;
print "&pozflashx=$pozphpx&pozflashy=$pozflashy";
?>

ďalej mam subor vo flashi suradnice.swf

v ňom na prvom frejme

loadVariablesNum ("suradnice.php","","POST");

lineStyle(1,0x000000,100);
moveTo(0,0);
lineTo(pozflashx, pozflashy);


su v jednom adresari, ale dako to nejde, ako mi tu ciaru zobrazi ? co chyba v zapise ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: