21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
CroCo
Profil *
Dobry den, potreboval bych poradit s takovou blbosti :D . Jak nacist do flashe externi foto? Slysel jsem ze se to dela pomoci loadMovie, ale chtel sem to zkusit tak sem si vytvoril novy dokument do nej jsem dal novy, prazdny movieclip a pojmenoval ho ,,1" pak jsem mu priradil akci loadmovie("prvni.jpg","1"); a to je vse co jsem udelal :D . To je asi malo co? No nicmene fotka se nenacetla (byla ve stejnem adresari) a jeste jsem se chtel zeptat kdyz uz takhle fotku nactu tak jestli lze mit treba fotky pojmenovany od 1 do 10 a nacitat je pres nejakou promennou napr: kdyz nekdo chce zobrazit fotku 5 tak aby se nacetla fotka 5 atd.... Predem Moc Dekuji
Strasic
Profil *
Croco už som ti písal na ICQ že neviem :-D
CroCo
Profil *
Straso to neni pro tebe :D
flz
Profil
croco > instance nepomenuvaj cislom, cislo nieje premenna, cislo je hodnota, preto ti to nefunguje (asi)
Hanz
Profil
CroCo
Zaprvé to jak psal flz a pokud máš Flash MX 2004 tak rozhodují velká a malá písmena. Zprávně je to:
loadMovie("prvni.jpg","nazev_mc(necislo)");
flz
Profil
len pre upresnenie, nazov premennej moze obsahovat cislo, ale nie na zaciatku
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0