Autor Zpráva
m87
Profil *
Ahoj všichni
mám dotaz ohledně načítání externího swf souboru
nedaří se mě načíst soubor.swf ze složky která je na stejném místě jako hlavní soubor.
pokud nechám soubor.swf přímo ve složce s hlavním souborem , tak vše funguje, ale jak ho chci vytáhnout z jiné složky mám problém
script je zde..

stop();
_root.mc.loadMovie("složka/soubor.swf",0);

děkuji za radu
FlashManiac
Profil
m87
zkus oddelat to "0" a nechat tam jenom adresu SWF souboru..
jinak se podívej zda v té cestě nemáš diakritiku.. pakliže tam je nějaký nestandardní anglický znak ěščřžýáíé tak načtení neproběhne.. takze cesty vzdy bez dikaritiky
m87
Profil *
Ahoj všichni
mám dotaz ohledně načítání externího swf souboru
nedaří se mě načíst soubor.swf ze složky která je na stejném místě jako hlavní soubor.
pokud nechám soubor.swf přímo ve složce s hlavním souborem , tak vše funguje, ale jak ho chci vytáhnout z jiné složky mám problém
script je zde..

stop();
_root.mc.loadMovie("složka/soubor.swf",0);

děkuji za radu
m87
Profil *
Bohužel to nepomohlo, složku s jménem Abeceda, mám umístěnou přímo na disku C:,
uvnitřt vnořenou složku pojmenovanou swf.
Pokud mám soubor.swf , který chci načíst ve složce abeceda, tak se soubor načte, pokud ho mám ve složce swf, tak ne ..
script ...
stop();
_root.video.loadMovie("swf/antena.swf");

vážně nevím proč .. jedná se o swf spolu se souborem fla
díky za další rady...
FlashManiac
Profil
hod nekam na free server potrebne zdrojaky.. zkusim se na to podivat
m87
Profil *
Díky
adresa je
http://www.skolka1234.wz.cz/
teď se to nenačte, když zkopíruješ soubory ze složky swf k hlavní souboru, tak to jde ??????????
díky za pomoc
FlashManiac
Profil
no potreboval bych zdrojak este k tomu souboru antena.swf.. protoze opravdu kdyz to dam do stejne slozky tak to jede..ale kdyz zkusim nacist jiny SWF soubor tak to jede i z te podslozky takze problem bude zakuty nekde v tom souboru antena.. tak mi ho prosim posli
m87
Profil *
už mě svítá , mám pocit , že vím kde bude zakopanej pes, musím to odzkoušet.
po publikaci přepisuju název swf.souboru.( dělám jich hodně a nechce se mě to pokaždé pojmenovávat ve flashi )
.., to by mohla být ta chyba...
zatim díky dám vědět
m87
Profil *
Tak jsem na to nakonec přišel, je potřeba zadat cestu k souboru.flv už před publikací samotného swf.
díky za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: