Autor Zpráva
panenka
Profil *
Po delsi dobe mam zase trochu casu na flashik, jenze je tu dalsi problem:

z externiho txt nacitam "php link" jenze jak vyresit ten znak &? Kdyz by mel byt odkaz v php napr: ../content/content.php?idNav=1&idInst=1611&std=1" a flash nacte odkaz pouze po prvni & a pak si mysli, ze je to dasli promena?

diky

P.

diakritiku bych pouzivala rada, ale ti hloupi nemci nemaji naistalovanou cestinu :-)
DoubleThink
Profil *
Všechny nestandardní znaky musí být ve formáu URL-encoded:

místo "=" bude "%3D"
místo "&" pak "%26"

viz funkce escape();
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.