| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Superbobo75 Profil |
#1 · Zasláno: 8. 6. 2005, 15:42:02
mám mp3 přehravač, který si přes xml načte písničky které má přehrávat. Odkazy vsech písniček začínají "../data/jukebox/pisnicka.mp3" - když to otestuji přímo ve flashi, je vše ok, když to spustit z html souboru který si flash vypablišoval, tak je taky vše v pořádku. Ale jakmile to umístím na net tak cestu "../" neni schopen spolknout a vyhodnotí to jako špatná cesta. Ale když tam dám cestu "/jukebox/pisnicka.mp3" tak je to v pořádku ( s tím, že jí tam musím prvně připravit tu složku). Ať mi hlavně nikdo prisím neradí, abych to teda nechal tak jak to funguje. V rámci přehledu atd, to potřebuji mit vždy mimo aktualní složku ven. Mě spíš zaráží proč mi nechce brát "../".
root webu: |cesky (/jukebox - testovací, ale ten tu nechci) |nemecky |data/jukebox/ |
||
| Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 8. 6. 2005, 16:02:36
Superbobo75
A ve které složce máš nahrán ten Flash? |
||
| Superbobo75 Profil |
#3 · Zasláno: 8. 6. 2005, 16:06:42
|cesky
|
||
| Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 8. 6. 2005, 16:08:02
Superbobo75
A ten HTML soubor taky? |
||
| Superbobo75 Profil |
#5 · Zasláno: 8. 6. 2005, 16:12:21
Ano
|
||
|
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
| Superbobo75 Profil |
#6 · Zasláno: 14. 6. 2005, 16:44:06
Tak problém nebyl v ničem jiném než v počítači jako takovém - pomohlo až přeinstalování. Pro ostatní to na netu bylo v pořádku jenom u mě ne. IE Flash Player jsme měli všichni stejný. Ale co se kde pokazilo nevím, hlavně že to funguje a už z toho zbytečně nemagořím.
Díky za snahu mi pomoci. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0