Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 6. 2005, 06:57:47
Ahoj , potřebuju script k butonu ,který zajistí prázdné txt.pole. umístěné na hl.čas.ose.
mám na hl.č.ose MC a v něm buton s tímto on (release) { _root.p = _root.p + "a"; //těch Mc je víc se všemy písmeny abecedy _root.txtpole.text = _root.p; } teď potřebuju tlačítko , které vymaže ( hodnotu root_p na nulu, tedy prázdné txt.pole) txt,pole, nebo se bude chovat jeko backspace a bude umazávat text postupně. mořim se stím už dvě hodiny a ne ane dosáhnout toho co potřebuju. předem moc díky za radu Petr |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 16. 6. 2005, 09:12:29 · Upravil/a: Hanz
Pokud to chceš vymazat celé tak dej na to tlačítko:
_root.txtpole.text = "" Tím se vymaže textové pole. PS: Pokud to chceš mazat po písmenkách tak musíš počkat než se dostanu k Flashi (pokud ti dřív neporaí někdo jiný) ---> nevím to úplně přesně zhlavy. |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 6. 2005, 09:59:10
to bohužel nestačí, neboť proměná _root.p zůstává nezměněná a při dalším použití butonu se do textu vrátí
vše co už tam bylo. potřebuju tedy vynulovat tu proměnou root_p. Jinak to mazání po písmenkách bych uvítal raději. zatim díky Petr |
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 6. 2005, 10:01:37
koukám že jsem špatně napsal _root.p tak se omlouvám.
petr |
||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 16. 6. 2005, 10:11:19
Anonymní
_root.p="" |
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 6. 2005, 10:38:00
Díkes , takhle to vymazání běhá, už jsem to měl takhle napsaný,
a až teď jsem přišel na chybu. - měl jsem špatně vytvořenej buton. jo blbost je třeba trestat. Moctkrát díky a kdyby si si vzpoměl na vytvoření toho "Backspace" tlačítka tak by to bylo super. čau Petr |
||
Hanz Profil |
#7 · Zasláno: 16. 6. 2005, 14:18:11
Anonymní
Tak už jsem se dostal konečně domů a udělal to: on (release) { Po stisknutí tlačítka se posldní znak odepíše. PS: Lechčí způsob mě nenapadá. |
||
Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 16. 6. 2005, 14:51:32
diky moc funguje jak má
čau Petr |
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 16. 6. 2005, 14:54:43
Tak ještě potřebuju o jedno písmeno taky změnit tu proměnou - stejnej případ jako předtim.
Kdyby si měl chuť. se na to podivat. Já to se svejma ubohejma znalostma nezvládám. diky Petr |
||
Anonymní Profil * |
#10 · Zasláno: 16. 6. 2005, 14:59:34
tak se mě to povedlo - asi nějaká náhoda.
teď to je takhle. on (release) { _root.txtpole.text = substring(_root.txtpole..text, 0, _root.txtpole..text.length-1); _root.p=_root.txtpole..text ; } ještě jednou díky. Petr |
||
Anonymní Profil * |
#11 · Zasláno: 16. 6. 2005, 15:01:03
koukám že jsem to nakopíroval i s tečkou navíc.
takže takhle on (release) { _root.txtpole.text = substring(_root.txtpole.text, 0, _root.txtpole.text.length-1); _root.p=_root.txtpole.text ; } |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0