Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Flashman4D Profil |
#1 · Zasláno: 11. 9. 2008, 17:59:39
Dobrý den,
Už konkrétněji: načtu xml > pracuju s daty uvnitř aplikace – v poho > ale až problém zápisu po úpravě zpět do tohoto xml souboru. Zapsání dat lze pouze přes php skript ? Nebo co ten socket xml (nemusí jet na nějakém serveru?)? V AS3 jsem tuto rutinu ještě nedělal takže ani pomocí php mi to nešlape a nevím kde je chyba… … var variables:URLVariables = new URLVariables(); variables.xmldata = "pokus"; var request:URLRequest = new URLRequest(); request.url = "index.php"; request.method = URLRequestMethod.POST; request.data = variables; … index.php: …objekt .swf… <? $fp = FOpen("x.xml", "a"); FPutS($fp,$_POST["xmldata"]); FClose($fp); echo $_POST["xmldata"]; ?> chtěl bych najít možná lepší řešení, zápisu do souboru, jestli existuje AS3 dík |
||
embee Profil |
#2 · Zasláno: 11. 9. 2008, 21:51:02
pokud vim, tak jedine pres PHP, primo z flashe nikam nic nezapises. No ja se zatim dostal jen do faze xml->flash, ne naopak, takze s tim ti asi moc nepomuzu. Ale preju hodne zdaru :)
jinac o PHP toho sice moc nevim, ale netusim, jesltli je dobre reseni cpat skript na upload souboru do index.php.. spis bych na to udelal specielni skript a to bez niceho jineho nez <?php....?>. Uz jsem testoval upload souboru z falshe pres PHP a to mi fakcilo. takze to urcite nejak jde :) |
||
Flashman4D Profil |
#3 · Zasláno: 11. 9. 2008, 23:29:22 · Upravil/a: Flashman4D
embee
jj dík moc za radu, zkuším zkouším a už funguje. Ještě s tím nejsem uplně hotov, ale to čeho jsem se bál nejvíce nějak jde ;) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0