Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hanz Profil |
#1 · Zasláno: 9. 7. 2005, 01:57:36 · Upravil/a: Hanz
No tak zase potřebuju jednou poradit já.
Je přehrávač hudby a tohle je část jeho scriptu: on (release) { Je to v AS 1.0 ale já ten soubor musím uložit v AS 2.0 Když to udělám tak mi to píše tyhle chyby (všechny nejsou ze stejného scriptu): **Error** Symbol=mainpanel, layer=Layer 7, frame=1:Line 8: Operator 'add' must be followed by an operand gotoAndStop("track" add ../:playtrack); **Error** Symbol=mainpanel, layer=Layer 7, frame=1:Line 9: Operator 'add' must be followed by an operand gotoAndStop("track" add ../:playtrack); **Error** Symbol=mainpanel, layer=Layer 7, frame=1:Line 8: Operator 'add' must be followed by an operand gotoAndStop("track" add ../:playtrack); **Error** Symbol=mainpanel, layer=actions, frame=2:Line 5: Operator 'add' must be followed by an operand gotoAndStop("track" add ../:playtrack); Total ActionScript Errors: 4 Reported Errors: 4 Takže já potřebuju vědět co to po mě chce (jak to opravit). A co je tohle zač: ../: |
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2005, 11:47:29 · Upravil/a: flz
../: je. _root. alebo _parent., uz si presne nepamatam to je stary AS
add je + (plus) a ak som to pochopil spravne tak gotoAndStop("track" add ../:playtrack); ma ist na a zastavit nieco co sa vola napr "tracksong1" (label framu?) ak sa prave prehrava song1? napis co (alebo koho) ten prikaz gotoAndStop ovlada |
||
Hanz Profil |
#3 · Zasláno: 9. 7. 2005, 12:31:03
flz
Máš pravdu je to _parent. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0