Autor Zpráva
Rokka
Profil
Ahoj, potreboval bych poradit, mam v swf nekolik fotografii a soubor je veliky. Chtel bych do stejneho souboru nacitac v tu samou chvili vsechny fotky, nebo jednu po druhe to je jedno. Jenze nevim jak toto udelat.

Nacitat externe umim, to neni problem jen nevim jak nacitat do ruznych oken jednim scriptem.

Zdej e script ktery pouzivam na nacitani ruznych fotografii porad do stejneho externiho_mc
//preloader
var mclListener:Object = new Object();
mclListener.onLoadStart = function(target_mc:MovieClip) {
preloader_mc._visible = true;
preloader_mc.play();
preloader_txt._visible = true;
preloader_txt.text = "0%";
};
mclListener.onLoadProgress = function(target_mc:MovieClip, bytesLoaded:Number, bytesTotal:Number) {
preloader_txt.text = "načteno " + Math.round(bytesLoaded/bytesTotal*100)+" %";
};
mclListener.onLoadComplete = function(target_mc:MovieClip) {
preloader_mc._visible = false;
preloader_mc.stop();
preloader_txt._visible = false;
preloader_txt.text = "0%";
};
var image_mcl:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
image_mcl.addListener(mclListener);
image_mcl.loadClip("FotoSwf/foto1.swf", externi_mc);
// funkce stlaceni tlacitka
galerie_mc.window_mc.foto1_mc.onPress = function () {
image_mcl.loadClip("FotoSwf/foto1.swf", externi_mc);
}
galerie_mc.window_mc.foto2_mc.onPress = function () {
image_mcl.loadClip("FotoSwf/foto2.swf", externi_mc);
}


jakmile mam ale vic externich_mc nevim jak do nich pridavat externi fotografie ci swfka, chtle bych aby se nacitaly fotografie automaticky. zde je odkaz http://www.reklamka-kvalitne.c....lama/foliova.php ke je videt sloupec fotek a nacitaji se vsechny najednou a trva to. Diky vsem za rady
embee
Profil
no s as2 uz asi rok nedelam, nicmene.... neni treba problem v tom, ze nacitas vsechno do jednoho a toho sameho MC, tudiz se obsah prepisuje?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: