Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Flash Maniac Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 7. 2005, 19:54:04
Cyao,
potřeboval bych zjistit jednu malou informačku, jak funguje funkce MC onClipEvent(data). Jde totiž o to, že potřebuju aby se mi rozběhl film, který načítám do SWF, nejdřív jsem to dělal pomoci EnterFrame, ale to mi moc žere výkon procesoru, protože si to furt testuje, i když je to už spuštěné. Když jsem se podíval do knihy na onClipEvent(data), nějak v ní nebylo vysvětlené jak to funguje. Kdy mám loadovat to SWF a jak ho touto instrukcí spustit, takže bych vás chtěl poprosit o radu. jak to tam mám napsat aby se mi po načtení SWF toto spustilo. Dík |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 11. 7. 2005, 21:10:47
Flash Maniac
Nevím jak s načítáním videa a SWF. Používá se to zpíše na text. Melo by to fungovat tak že dáš na ten MC do kterého něco načítáš: onClipEvent(data){ //A sem co se má stát } |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 7. 2005, 19:09:12
Díky za odpověď, ale tohle jsem v té knize vyčetl taky. Problém je že nevím, jak tato událost přesně funguje, jestli se provede, až jsou data(SWF) načtena nebo při začátku načítání. Jde o to že nevím, kam mám pichnout ten syntax LoadMovie. esli do tohoto konstruktoru, nebo na hlavní osu a kam mám hodit ten spouštěč(play();. Zkoušel jsem už různé způsoby a nikdy se mi to nerozjelo, tak bych potřeboval poradit, ať mi onClipEvent(EnterFrame) zbytečně nezahlcuje procesor. Mimochodem při pozorování jsem zjistil, že flash nebo SWF player zabírá maximálně 50% výkonu procesoru. Má Flash nastavený nějaký strop a esli jo, jde nějak odstranit?
Díky za odpovědi |
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 13. 7. 2005, 19:43:11
Anonymní
Po načtení (teda myslím) LoadMovie dej na hlavní časovou osu. play() dej do toho scriptu co jsem ti psal. |
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 7. 2005, 20:29:13
thx testnu
|
||
Billy Bob Bean Profil * |
#6 · Zasláno: 15. 7. 2005, 08:57:10
Definice vlastnosti ovladače klipu data zní takto:
-Data - akce se provede ve chvíli, kdy Movie Clip zavolán odjinud externím příkazem: _root.jmenoklipu.promenna = 1; To je všechno. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0