Autor Zpráva
Flash Maniac
Profil *
Cyao,
potřeboval bych zjistit jednu malou informačku,
jak funguje funkce MC onClipEvent(data). Jde totiž o to, že potřebuju aby se mi rozběhl film, který načítám do SWF, nejdřív jsem to dělal pomoci EnterFrame, ale to mi moc žere výkon procesoru, protože si to furt testuje, i když je to už spuštěné. Když jsem se podíval do knihy na onClipEvent(data), nějak v ní nebylo vysvětlené jak to funguje. Kdy mám loadovat to SWF a jak ho touto instrukcí spustit, takže bych vás chtěl poprosit o radu. jak to tam mám napsat aby se mi po načtení SWF toto spustilo.
Dík
Hanz
Flash Maniac
Nevím jak s načítáním videa a SWF. Používá se to zpíše na text. Melo by to fungovat tak že dáš na ten MC do kterého něco načítáš:
onClipEvent(data){
//A sem co se má stát
}
Anonymní
Profil *
Díky za odpověď, ale tohle jsem v té knize vyčetl taky. Problém je že nevím, jak tato událost přesně funguje, jestli se provede, až jsou data(SWF) načtena nebo při začátku načítání. Jde o to že nevím, kam mám pichnout ten syntax LoadMovie. esli do tohoto konstruktoru, nebo na hlavní osu a kam mám hodit ten spouštěč(play();. Zkoušel jsem už různé způsoby a nikdy se mi to nerozjelo, tak bych potřeboval poradit, ať mi onClipEvent(EnterFrame) zbytečně nezahlcuje procesor. Mimochodem při pozorování jsem zjistil, že flash nebo SWF player zabírá maximálně 50% výkonu procesoru. Má Flash nastavený nějaký strop a esli jo, jde nějak odstranit?
Díky za odpovědi
Hanz
Anonymní
Po načtení (teda myslím)

LoadMovie dej na hlavní časovou osu.

play() dej do toho scriptu co jsem ti psal.
Anonymní
Profil *
thx testnu
Billy Bob Bean
Profil *
Definice vlastnosti ovladače klipu data zní takto:
-Data - akce se provede ve chvíli, kdy Movie Clip zavolán odjinud externím příkazem:

_root.jmenoklipu.promenna = 1;

To je všechno.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0