Autor Zpráva
Az-tricky
Profil *
onClipEvent (load) {
_root.movies = new Array("Americká krása","Přízračný svět","Lola běží o život","Narušení","Svět podle Prota","Věčný svit neposkvrněné mysli")
film = _root.movies[2];
}
Nevíte někdo jak zjistit hodnotu movies prosim ??? > dekuji
Hanz
Profil
Az-tricky
Tak to jsem fakt zmaten!
Vůbec nechápu co vlastně chceš :o)
Ty jsi ty tím scriptem vytvořil pole s položkami:
_root.movies = new Array("Americká krása","Přízračný svět","Lola běží o život","Narušení","Svět podle Prota","Věčný svit neposkvrněné mysli")

A následně jsi zjistil hodnotu položky číslo 2
film = _root.movies[2];

Tak co ještě nevíš? Hodnota movies dalo by se říct neexistuje, protože je toněkolik položek. Ty chceš vypsat všechny položky dohromady nebo co?
Az-tricky
Profil *
potřebuji získat číslo 2 ne Přízračný svět a to pak pomocí tlačítka zvýšit
Az-tricky
Profil *
potřebuji získat číslo 2 ne [i]"Lola běží o život"[i/] a to pak pomocí tlačítka zvýšit oprava :D
Hanz
Profil
Az-tricky
Pole je číslované od nuly to znamená
_root.movies[1]
Az-tricky
Profil *
to jsem už opravil..
Az-tricky
Profil *
Ještě jednou lépe..
1)Vytvořil jsem si pole s názvy filmů. _root.movies = new Array("....",,,,)
2)Dynam. textovému polu přiřadím název filmu,položky na pozici č.2. film = _root.movies[2];
3)A "TEĎ" chci dynam. textovému poli přiřadit další položku, tedy název filmu s č.3 a to za pomocí tlačítka.
4)Nevím jak.... děkuji
Hanz
Profil
Az-tricky
Vytvoř si na hlavní časové ose proměnnou s hodnotou 2; například takto:
var cislo=2;

A na tlačítko dej:
on(release){
_root.cislo++
}

No a do toho textového pole to dostávej takhle:
_root.movies[_root.cislo]
Az-tricky
Profil *
moc dekuju, jsem to ale hovado ... :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.