Autor Zpráva
Boy
Profil
Udělal jsem si si na hlavní časové ose prázdný movie clip a na něj jsem napsal:
onClipEvent(enterFrame){
loadMovie("action_script/design.swf", 0);
}
Takto se mi do tohoto movie clipu v pohodě načte design.swf, ale když jsi vytvořím někde na scéně tlačíko, pro ovládání tohoto movieclipu, tak nejde vidět....ostatně cokoliv, co si na scéně vytvořím, tak nejde vidět.

ale když napíšu na frame hlavní časové osy loadMovie("action_script/design.swf", loader) Přičem ten prázdný movie clip jsem pojmenoval loader, tak se to znovu bez problémů načte a už jde vidět tlačítko, které jsem si vytvořil na scéně.

result: Mám takovou otázku......Proč v tom prvním případě nic dalšího na scéně nejde vidět? Jde to nějak vyřešit?
Nyunyu
Profil *
možná to bude tím, že používáš enterFrame - načítá se ti to každý snímek znova a znova:-) Když to máš na časové ose, načítá se to jen jednou. Zkus použít onClipEvent(Load){blabla}
Boy
Profil
Tímto vůbec není....nepomáhá to...prostě nic jiného nejde vidět.
Hanz
Profil
Boy
Nyunyu má stím enterFrame pravdu, ale tím to není.

Ale loadMovie se zadává:
loadMovie(CESTA, MC, METODA);
CESTA- tu máš dobře
MC- máš tam 0 takže se ti to nenačítá do toho MC, ale do vrstvy 0 ve které odhaduju že máš i to ostatní (přehraje se to a proto zmizí)
METODA- nemusí se zadávat
Nyunyu
Profil *
Tak to fakt nevím. A proč vlastně nepoužíváš ten skript na hl.čas.ose, když ti funguje? BTW: asi to nepomůže, ale zkus snížit hloubku do mínusu a případně přidat uvozovky, jinak už fakt nevím - loadMovie("action_script/design.swf", "-1500");
Boy
Profil
Takže

Hanzi....jsem asi fakt blbej.... takže nulu nemůžu použít, ael co tam mám místo toho napsat? Když tam napíšu loader, tak to nefunguje, když tam napíšu this, tak taky nee.

onClipEvent (load) {
loadMovie("alena.swf", this);
}


Jo Nyunyu....tobě děkuju mnohokrát, protože právě jsi vymyslel způsob, jak někoho nasrat.....když jsem zadal tu hodnotu -1500, tak se mi to chtělo 1500 krát otevřít v Exploreru...ale stihl jsem vypnout flash.... no díky. a myslím, že když se zadává vrstva, tak se nedávají uvozovky !......
Nyunyu
Profil *
pardon...
Hanz
Profil
Boy
onClipEvent (load) {
loadMovie("m2.jpg", "_level0");
}

Cituji nápovědu Flashe:
loadMovie("circle.swf", this);
// Note that using "this" as a string for the target parameter will not work
// equivalent statement (Usage 2): loadMovie("circle.swf", “_level0”);
Boy
Profil
Ohledně té nápovědy....ono to funguje, ale jak už jsem říkal...nezobrazí se mi nic ostatního....to chci vyřešit...
A když tam napíšu "_level0", tak to dělá to stejné, jako ta obyčejná 0.
Boy
Profil
Jinak díky za vaši pomoct, ale zatím nic nevyřešilo můj problémek....asi to budu muset řešit tak, že to budu zadávat do framů na časové ose.
Hanz
Profil
Boy
Dej to někam na stáhnutí. Chtěl bych to vidět.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.