Autor Zpráva
radovan
Profil
Dobrý den,
Přemýšlím nad řešením banneru který by načítal různé obrázky do movie clipů na scéně. To lze podle me snad docela jednoduse vytvorit load imagem tusim. Potreboval bych ale hlavne radu nebo zpusob reseni kdyz chci tyto nacitane obrazky animovat nebo spis priradit temto clipum ktere se mohou menit nejakou animaci popripade masku atd
NEvite o nejakem jednoduchem reseni ?
Dekuji
radovan
Profil
jeste dodatek co si myslim budu resit taky jak nacitat get url externe ? treba jenom z txt ? diky
FlashManiac
Profil
radovan
to je hodne obsirny dotaz..
na pomoc mas hodne trid.. nacitani pouzivej pokud mozno MovieClipLoader, animace pohybu pak delej pres tween
zde je příklad
masku nasadis normalne pres metodu setMask u samotneho MC..

data muzes nacitat bud z txt souboru nebo treba z XML souboru(XML doporucuju pro vetsi mnozstvi dat-je to jiz nejak nastrukrutovane)

vse potrebne je v helpu flashe
radovan
Profil
To: flash maniac
Nevedel bys prosim o nejakem tutorialu o nacteni dat primo do ger url ? primo do action scriptu ? dik
FlashManiac
Profil
radovan
nacteni dat do getURL?? jak to jako myslis.. ten prikaz prece funguje tak ze ti otevre stranku, ne ze ti bude neco nacitat..

priklad
var adresa:String='http://seznam.cz';
clip_mc.onRelease=function(){
	getURL(adresa,'_blank');
}


je uplne jedno zda budes tu adresu nacitat z nejakeho txt souboru nebo jineho zdroje..pokud chces pouzit metodu GET tak je to jen o naformatovani toho adresniho radku..
radovan
Profil
Zeptal jsem se spatne. Slo mi o to nacitat tu adresu externe pres xml. Problem vyresen.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: