Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
EllisDee Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 7. 2005, 21:04:00
Výtvářím textové pole pomocí cyklu a chci do políček načítat proměnné z pole. Vše jde podle plánu až na to že:
for(i=0;i<pocet;i++) { var promenna = "trebaDatum"+id[i]; (Jak mám zapsat tento řádek abych spojil dvě proměné) poziceDatumY = poziceDatumY+95; // posunutí na další aktualitu createTextField(promenna,1,poziceDatumX,poziceDatumY,sirkaDatum,vyskaD atum) *---> promenna.text = datum[i]; *---> promenna.background = false; *---> promenna.backgroundColor = 0xFFFFFF; // barva pozadí *---> promenna.textColor = 0x000000; // barva textu *---> promenna.border = true; *---> promenna.type = "dynamic"; *) A dále tento údaj se nechova jako promenna promenna ale jako název instance, jak to mám zapsat, aby to bylo jako proměnná, která bude měnit název instance. |
||
Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 7. 2005, 21:12:33
Praha je instancí města. Není náhodou proměnná instance příslušného datového typu?
|
||
EllisDee Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 7. 2005, 21:23:24
No a v tom je ten fór. Tak proč to nejde :-)) aby se promenna nechovala jako instance ale jako proměnna která je názvem instance :-))
teď se skřipt chová tak že bere promenna jako nazev instance a já chci aby mi to tam hodilo obsah promenne což je "trebaDatum"+id[i] (snad to někdo pochopí) :-) |
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 22. 7. 2005, 10:44:55
EllisDee
pocet = 4; PS: Jakým způsobem bys to potom chtěl napsat tak aby to bralo jako název instance?? Takhle: "promenna".background = false; ????????? |
||
EllisDee Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 7. 2005, 22:56:43
Super mluví za vše... funguje akorát jsem si tam přidal _root.dataClip["trebaDatum"+id[i]].text = datum[i]; a byl to...
Moc děkuju.. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0