Autor Zpráva
wondrs
Profil *
Zdravím,
dupilkuju MC pomocí enterframe, což se ukázalo jako nepoužitelné, proto potřebuju tento script převést na nějákou smyčku...
onClipEvent (load) {
i = 1;
}

onClipEvent (enterFrame) {
if(i < (this._parent._parent.maxi/(this._parent._parent.krok*4)+2)){
duplicateMovieClip(_parent.carky, "carky"+i, i);
setProperty("_parent.carky"+i, _x, i*351);
i++;


}
}

Ale když se o to pokusím( např.: for(i=1;i<=100;ii++) {..... ) při testování mi vyskočí hláška že flash player zpomaluje počítač a jestli chci vypnou scripty, jako by ta smyčka byla nekonečná.. nevíte prosím někdo jak to udělat správně ?
FlashManiac
Profil
zkus to pres setInterval..
function fce():Void{
//zde je ten kod na duplikovani
if(nejakaPromenna==100){
clearInterval(prom);
}
}

var prom:Number=setInterval(fce,500);
wondrs
Profil *
Díky moc, už to funguje, ale po chvíli se přehrávač začne sekat.. je možný že se ten interval nepřeruší ?
muj script:

onClipEvent (load) {
i = 1;
function fce():Void {
duplicateMovieClip(_parent.carky, "carky"+i, i);
setProperty("_parent.carky"+i, _x, i*351);
i++;
if (i>(this._parent._parent.maxi/(this._parent._parent.krok*4)+2)) {
clearInterval(prom);
}
}
var prom:Number = setInterval(fce, 500);
}
FlashManiac
Profil
wondrs
zkus si protrasovat tu promennou I.. a uvidis hned .)
wondrs
Profil *
Kdyz ji tracuju tak dojdu tak do 10i nez se to cely zacne sekat.. Nemuzu proste najit chybu...
FlashManiac
Profil
wondrs
zkus mi prosim nekam na server nahodit zdrojak.. zkusil bych na to kuknout.. .)
wondrs
Profil *
Tak se mi nakonec povedlo rozjet to přes for chyba byla asi v tom že jsem ho měl hozenej na OnclipEvent(load) a ne na framu.....
Ale díky za pomoc :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: