Autor Zpráva
Cortex
Profil *
Ahojte, našel jsem parádní tutoriál na počítadlo. ( http://www.flash.cz/portal/clanek.aspx?id=927 ) - úplně dole
ale když ho stáhnu tak mi flash hlásí že to pocitadlo.php nenašlo...
(Error opening URL 'file:///C|/DOCUME%7E1/KUMBLE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/%5Ftc1/pocitadlo.php?num=17')
také se chci zeptat, tam je napsané že to z flashe neodesílá dat do toho php že to php si to přičte samo, ale jak to php pozná že jsme applikaci flashe spustili ? Ta applikace přece musí nějaká data odeslat...
Radek9
Profil
Cortex:
Protože se ho snažíš vkládat ze svého počítače ;-)
Cortex
Profil *
Aha, a když mám tenhle kód, kterej by měl odeslat data do php (kod.php) po kliknutí na tlačítko but_ulozit, myslíte že tohel stačí ? Bude to fungovat ? Samozdřejmě v php mám kód kterej to příjme. Tohle jse mvytvořil a nemám jak si to ověřit jestli to funguje...

var dataSend:LoadVars = new LoadVars();
 
but_ulozit.onPress = function()
{
	dataSend.akce = "zapis";
	dataSend.data = "cau";
	dataSend.sendAndLoad("kod.php", dataGet, "POST");
}


Pokud by to fungovalo tak se chci zeptat jak by vipadal as do flashe kdybych chtěl spátky proměnnou načíst v takovýmhle stylu. V php bych měl print prom

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: