Autor Zpráva
foresst
Profil *
Ahojte!

Hladal som v roznych navodoch, ale nenasiel som nieco ako strankovanie.. Ak si napriklad pomocou formulara dam vytvorit 4rozne veci, tak by som chcel mat oznacenia 1,2,3,4 a pod kazdym by bol nahlad danej veci.
embee
Profil
No, to uz si budes muset asi naprogramovat....
denCo
Profil
daj si do google php strankovanie a najde tam kopu stranok, kde sa to dookola riesi... urcite natrafis aj na to co potrebujes
foresst
Profil *
ale ja chcem strankovanie vo flashi, nie v php.
embee
Profil
umis aspon trochu programovat?
MichMond
Profil
Nevím jestli t odobře chápu, ty jako chceš že si do textového pole napíšeš link a pod tím budeš mýt tenlink ale s tím že na něj budeš moct kliknout a aby tě to na tu stránku odkázalo ? Jestli je to tlhle vím jak to vyřešit...
foresst
Profil *
Nemusi to byt len link.. na stranke bude formular, kde sa zadaju parametre, podla ktorich sa vytvori obsah. Ten vsak moze byt na viac stran, preto chcem strankovanie.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: