Autor Zpráva
Reos
Profil *
zdravim seckych,potebujem poradit ,robim baner a chcem ked nanho kliknem neh to odkaze na moju stranku, ze co k tomuto musim pridat: getURL("coloursofbratislava.wz.cz", "_blank", "POST"); ,alebo teda ako to ma byt.dik.
Falco
Profil
<a href="http://coloursofbratislava.wz.cz"><img src="tvuj-banner.gif" alt="Banner"></a>

Funkce typu: target="_blank" a daší už jen doplníš
DoubleThink
Profil *
Reos
Příště vytvářej téma v kategorii Flash - předejdeš pak omylům odpovídajících.

zápis getURL("coloursofbratislava.wz.cz", "_blank", "POST") je chybný - před absolutní adresu patří vždy název protokolu (http://).

Aby to ještě klikalo, musíš tento příkaz definovat tlačítku:

on (release){
getURL("http://coloursofbratislava.wz.cz", "_blank", "POST");
}
Reos
Profil *
diki a<b>falco</b> cez html to akoze vem,ale ten baner je v swf....a doubletjink tes dik,ja som rychlo kukal a som s to dako nevsimol,budem vedet ,zdar.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.