Autor Zpráva
Joee
Profil *
Ahoj, nevite nekdo prosim jak je to s pripojenim flashe k databazi ? Tj. lze zasilat dotazy na databazi primo a nebo jen prostrednictvim napr. phpka nebo jinyho server-sidu... Diky ;)
Steve
Profil
Pokud vím, tak jedině přes server-side (logicky, protože flash běží na klientské straně)
embee
Profil
klasicky framework je flash <-> xml <-> php <-> mysql
Joee
Profil *
Diky za odpoved
DoubleThink
Profil *
Pro fajnové šmekry je tu ještě možnost flash <- (NetConnection) -> php <-> mysql
embee
Profil
DoubleThink
jake to ma vyhody oproti pouziti XML pro prenos dat?
DoubleThink
Profil *
jake to ma vyhody oproti pouziti XML pro prenos dat?
Ne moc velké, ale má. Přenáší se (binárně) serializované (AMF) objekty, takže je tam menší datová režie. A hlavně jsou to objekty, takže integer zůstane integerem a podobně.

Nicméně protože v AS3 už XML používá celkem pohodlný E4X model a XMLka můžeš posílat komprimované v deflate, tak to pro běžnou datovou komunikaci není až taková výhra. Ale pro fajnšmekry to je ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: