21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj ,
neznáte náhodou někdo script k butonu na shození animace na lištu, něco jako minimalizace ve windows.
díky Petr
flz
Profil
to AS nedokaze
fio
Profil *
Myslím, že to dokáže.

Viděl jsem to na firemní CD prezentaci, která byla ve Flashi a ta to přímo měla.
Je to CD prezentace od firmy Teiko (www.teiko.cz) a vyrobila ji společnost "produkce 24 s.r.o."

Zkoušel jsem se na to mrknout v sothink swf decompileru jenomže ten exporty do .exe nedokáže přečíst.
Asi budu kontaktovat přímo výrobce.
petr1231
Profil *
JESTLI NENI TA PREZENTACE VELKA MUZES MI JI POSLAT ?
zkusim se do toho nějak dostat
m87@seznam.cz
díky petr
Hanz
Profil
fio
petr1231
Flash to nedokáže!
Museli byste použít třeba mprojector, který myslím, že to umí.
fio
Profil *
petr1231
[b][/b]

Zkusím se podívat jak je to velké a kdyžtak bych zazipnul a hodil někde na web.
Pak ti pošlu ftp s heslem pro stáhnutí.

Zatím hoj.
Anonymní
Profil *
Je to jasné.....

musí se k tomu použít mProjector.
Po instalaci mProjectoru si nakopnete do flashového adresáře Classes z mProjectoru a pak už jen stačí spustit flash a používat různé vychytané funkce (včetně minimalizace) přímo ve flashi.
Funkce se v swf neprojeví - fungují až po exportu do exe sopuboru přes zmíněný prográmek mProjector.

PS: nefungují žádné FSComands, ale všechny tyto věci se dají ořešit zase pomocí mProjectoru.

Tak doufám, že to pomůže................ bye
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0