Autor Zpráva
Polos
Profil *
Tímto pojmem "redesign" se rozumí vytvoření pouze grafického návrhu a dodání v PSD? Nebo tvorba designu a následné i předělání stávajícího webu včetné kódování?
Dále mě zajímá jestli pojmem "výši skicovného pro případ neshody" mám rozumnět cenu za grafický návrh?
mckay
Polos:
Re-design znamená v překladu něco na způsob "předesignování", řekl bych, že si to každý člověk vykládá jinak, ale dle mého se jedná i o nakódování.

Dále mě zajímá jestli pojmem "výši skicovného pro případ neshody" mám rozumnět cenu za grafický návrh?
Ano, skicovné jsou peníze, které zaplatíš za zhotovení grafického návrhu.
Nox
Osobně re-design chápu z pohledu tvůrce jako pouze design, z pohledu majitele jako vše - takže se musíš dohodnout (jako ostatně vždy) - co vlastně zákazník přesně chce

Trochu bych upřesnil, skicovné jsou jakési náklady na tvorbu, takže je grafik dostane i v případě, že se návrh nepoužije. Nebývá to pokud vím plná výše, ale třeba 50% nebo tak...kolik je zhruba tradičně přesně nevim
Dranel
Polos:
Pokud se řekne webdesign, prakticky se ztotožňuji s tím, co je psáno na wikipedii. No a redesign je jednoduše předělání tohoto výše zmíněného.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

• Pokud přikládáte obrázkové ukázky, dbejte prosím na jejich přijatelnou (datovou) velikost.
  • Uvádějte v titulku grafický program, na který se ptáte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0