Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
johnbeet147 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 3. 2015, 23:03:58
Zdravím zacinam s grafikou a rad by som ak by ste mi ohodnotili 1 plagat diky moc ... popripadne možte napisat ci sa oplati to napriklad vytlacit
Diky http://img.grapz.cz/subdom/img/images/c7dptlu3efrztirk2t0f.png |
||
snazimse Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2015, 01:58:43
Není to zlý, na to, že je to první,mě se to líbí, jednoduché akorát to písmo, bych dal nějaký lehký jas podto.
|
||
Dzejk Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2015, 02:52:28
Nie je to zlé, ale je to také, ani neurazí, no ani nenadchne. Nerozmýšľal si skôr nad zameraním na flat a material design? Uplatnil by si sa viac, toto mi príde ako trend z 2012. Ale ako hovorím, neurazí, no ani nenadchne.
|
||
Bubák Profil |
O rozpalu písma jsi ještě neslyšel?
Jsem ostravák, slovenčina nie je môj rodný jazyk, ale myslím si, že "SEBAOBRANNA" není správně. Ladění plakátu dohněda má nějaký skrytý význam? Edit: nesprávně jsem psal o rozpalu písma, jde o kerning. |
||
weroro Profil |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2015, 07:07:45
Bubák:
„Jsem ostravák, slovenčina nie je môj rodný jazyk, ale myslím si, že "SEBAOBRANNA" není správně.“ Slovo sebaobrana je slovenský regulárny a spisovný výraz. |
||
xaverista Profil |
#6 · Zasláno: 4. 3. 2015, 07:19:54
weroro:
Myslím, že Bubák.měl na mysli ty dvě N... sebaobraNNa :-) |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 4. 3. 2015, 07:48:49
weroro:
„Slovo sebaobrana je slovenský regulárny a spisovný výraz.“ Souhlasím, tak jak píše xaverista, měl jsem na mysli dvě NN. |
||
Taurus Profil |
#8 · Zasláno: 4. 3. 2015, 08:40:59
Divím se, že nikdo nereagoval na odsazení textů. Ty asi nejvíc kazí dojem. Bílý text je moc blízko linky, pak je pod ním díra a odkaz je zase nalepený na spodek. Texty jsou jinak bez nějakého vyladění prdlé do středu stránky.
Při tisku pozadí v podstatě neuvidíš, počítáš s tím? Plakát vypadá jak na nějakou křesťanskou akci, vypadá tak trochu smutně a tmavě. Jinak na to, že je první, je potřeba říct, že je dost dobrý. Takže jen tak dál. A projdi si plakáty na netu, inspirace najdeš dost a dost. |
||
mimochodec Profil |
#9 · Zasláno: 4. 3. 2015, 08:54:59 · Upravil/a: mimochodec
Mně se to taky nelíbí, z těchto důvodů:
- zrnění (chtěl jsem napsat zrnité pozadí, ale ono to některé věci i překrývá) - obrázek na pozadí - velmi pravděpodobně bude mít na papíru jiný kontrast než na monitoru. - už Bubák píše o kerningu, ten font použitý pro PRIDAJ SA je v tom smyslu dost odbytý. Barevné ladění myslím odpovídá obsahu, takže účel splnilo. Taurus: „Plakát vypadá jak na nějakou křesťanskou akci“ Mně to zas evokuje nějaké hnědé aktivity. Když píšu, že to barvy odpovídají obsahu, myslel jsem tím, že to koresponduje s tím, co vidím na jejich webu. |
||
Taurus Profil |
#10 · Zasláno: 4. 3. 2015, 09:24:46
Barvy dejme tomu, ale ta fotka... Jinak barvy plakátu nekorespondují s barvami webu.
|
||
Keeehi Profil |
#11 · Zasláno: 4. 3. 2015, 10:50:26
Já mám tedy problém s tím formátem. Tohle není standardní Ax formát a ani to na něj nepůjde nijak oříznout. A i kdyby šlo, tak by se měl návrh prezentovat tak, jak to ve výsledku bude a ne s kilometry okolní grafiky, která tam ve výsledku nebude. Nebo toto je výsledný formát? Pokud ano, tak po stranách je spousta volného místa kdežto střed je oproti tomu moc hustý.
|
||
mimochodec Profil |
#12 · Zasláno: 4. 3. 2015, 11:21:05
Ještě jsem zapomněl: zalomení po "Nábor oddielu do" není úplně šťastné. A ten text "Nábor oddielu do Bánoviec" je na hranici smysluplnosti.
|
||
MartinJ Profil * |
#13 · Zasláno: 4. 3. 2015, 11:34:34
Divím se, že nikdo nezmínil ten odkaz. Osobně bych napsal jen slovenski-branci.sk určitě ne s http, nebo www.
|
||
johnbeet147 Profil |
#14 · Zasláno: 4. 3. 2015, 12:24:11
Dakujem za kazde hodnotenie ... text mi bol dany takze som tam musel dat aj to www ... nabuduce to snad bude lepsie :) ... inac aj rozmery mi boli dane
|
||
MartinJ Profil * |
#15 · Zasláno: 4. 3. 2015, 12:42:56
johnbeet147:
Osobně si myslím, že pokud nemá tvůrce volnou ruku, je to to nejhorší, co ho může potkat. Než ti ten text dali, mohli si ho aspoň přečíst. |
||
Taurus Profil |
#16 · Zasláno: 4. 3. 2015, 15:28:50
Na www není nic špatného, pro lidi je to poutač pozornosti. Podívej se na plakáty kolem sebe.
|
||
MartinJ Profil * |
#17 · Zasláno: 4. 3. 2015, 15:47:57
Taurus:
No dobrá, ale to http bije do očí. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0