Autor Zpráva
inocencz
Narazil jsem na jednu flashovou animaci a protože se právě učím s photoshopem začal jsem přemýšlet jak na to. Všiměte si že při najetí kurzorem myši na obrázek V4 se spustí animace při níž po obrázku přejede odlesk. Vymyslel jsem to tak že bych vyřízl části obrázku do jiné vrstvy ta by byla pod celým obrázkem - navenek by nebyla poznat změna. Tyto dvě vrstvy bych dal jako samostatné obrázky do dvou vrstev (to už ve Flashi). A při najetí kurzoru na animaci by mezi horní vrstvou (většina obrázku) a spodní vrstvou (z odstřižků) projelo pár bílých proužků. Mohlo by to tak fungovat? Pokud v tom nikdo nevidíte žádnou mezeru potřeboval bych poradit -> s photoshopem se stále učím. Potřeboval bych nějaké rady jak vyříznout ty aně tenký proužky obrázku, zajistit aby při oříznutí nezůstal barevný ale transparentní podklad apod. - pokud by někdo poradil i na co dát pozor aby nevznikaly nepěkné pixely "ničeho" prosvítající mezi vrstvami. Napadlo mě jestli se nedá manipulovat výběrem třeba tak že si vytvořím kruhový výběr "něco někde" nastavím třeba na 2px a výběr se změní na kruhový proužek široký 2px :)
Mac
Príliš dlhé, nechce sa mi to čítať, tak rovno napíšem postup.

1. Hotový obázok preveď do jednej vrsvy bez žiadnych vlastností - Ctrl + Shift + E
2. Duplikuj vrstvu - Ctrl + J
3. Na vrchnej vrsrve vytvor ten kruhový výber a Select/ Modify/ Border napr. 2px (to je to najdôležitejšie)
4. Obi dve vrstvy ulož ako png (24 bitov) a importuj do flashu.
inocencz
THX!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0