Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dealer DK Profil |
#1 · Zasláno: 2. 2. 2007, 11:40:38
Pro potřebu webů budu (asi určitě) potřebovat vytvořit ve photoshopu nějaký ten triček jako mě teď zajíma.
Text a udělat ho trochu do protoru ne jako 3d ale aby vypadalo jako vytvořená písmenka třeba z molitanu a pak vyfocena neboli 3D (trojrozměrná). Problem je že ja moc v 3d studio max neumím a v photoshopu to taky nedam. Jak na to ?? Čím více se daný text bude podobat fotce z atelieru tým lépe. |
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 2. 2. 2007, 11:59:31
nějaký ten triček jako mě teď zajíma
udělat ho trochu do protoru Nejdříve se nauč psát česky a srozumitelně. |
||
quinux Profil |
#3 · Zasláno: 2. 2. 2007, 12:22:47
Dealer DK
Z toho co jsi napsal toho moc pochopit nejde, ale fičůrek typu 3D text bych se na webu raději vyvaroval. ;o) |
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2007, 12:23:47
ne jako 3d ale aby vypadalo jako vytvořená písmenka třeba z molitanu a pak vyfocena neboli 3D (trojrozměrná)
Tak kolik těch D vlastně zhruba tak chceš? :o) |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Mac Profil |
#5 · Zasláno: 11. 2. 2007, 10:38:03
Ak chceš 3D text skús tento tutoriál na photoshop, alebo 3D predmet, pozri si tento tutoriál.
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
gvatemala Profil |
#6 · Zasláno: 12. 4. 2007, 12:12:38
Dobrý den,
prosím o radu ohledně zobrazení písma na jiných počítačích. Mám vytvořené stránky v HTML stylu a nadpis v neobvyklém stylu písma. Na mém počítači se písmo zobrazuje, na jiných počítačích se písmo změní. Lze tento problém vyřešit, aniž bych na ostatní počítače nahrával toto písmo?? Děkuji. Radek K. |
||
Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 12. 4. 2007, 13:33:33
gvatemala
Tak za prvné. Příště si založ vlastní téma. A k tvému dotazu - nepoužívej nestandardní písma. Takže ne, nejde to vyřešit. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0