Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Louka Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2007, 10:59:54
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Adobe Fireworks. Dobrý den, mám následující dotaz: Jak lze převést ve Fireworks bitmapa na křivky? pokud to tedy lze. V tomto programu teprve začínám, proto se možná ptám úplně hloupě, ale prosil bych vysvětlení jako pro úplného amatéra. Děkuju |
||
Časová prodleva: 23 dní
|
|||
sofasurfer Profil |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2007, 20:32:48
1. oznac si dany objekt na bitmape pomocou Magic Wand Tool
2. klikni na oznaceny objekt pravym tlacitkom mysi pre ukazanie menu 3. v menu dalej pokracuj - Modify marquee - Convert to path 4. a mas to |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
ml Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 2. 2008, 16:35:59
zober si PEN TOOL a kresli...
|
||
Axamith Profil |
#4 · Zasláno: 18. 2. 2008, 17:06:22
Kvalitně to automaticky nepřevedeš. BMP je vlastně placka. Exportní filtr neexistuje. Pokud potřebuješ vektorovou grafiku, tak to musíš tou křivkou obkreslit jako omalovánky, smáznout bmp a uložit vektor. Já to běžně dělám v Corelu. Jsou nějaký automatický nesmysly, ale většinou je potřeba dodělávat složitě korektury, tak to celý dělám ručně.
|
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
DZer Profil |
#5 · Zasláno: 16. 9. 2008, 20:04:54
Souhlas s Axamith... Corel to jistí.... A ještě bych chtěl dodat. Jestli potřebuješ jen mizernej obrys( já to docela často to používám)... Tak stačí danej obrázek převest do jednobitu v čemkoli(nebo v Photoshopu přes filrt) a přes Trace(to je jedna ze součástí Corelu) to převést na vektor...ale to musí bejt dobrá fotka a musíš si stim dost pohrát aby s toho něco bylo(a je to steně jen obrys)... Jinak způsob jak dostat vektor z Corelu do FW ...je přes formát ".ai" ...výsledek pak může to vypadat třeba takle... riderwall.gif
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0