Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
davidpodskalan Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 4. 2005, 16:51:44
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Adobe Fireworks. ahoj,byl by tu někdo té dobroty a poradil mi???Jak mám docílit toho,aby mi ve výsledném obrázku,když exportuji byl vidět jenom ten text a ostatní ne??Rozumíte mi,chci,aby byly vidět jenom ta písmenka,ale když nastavím na začátku průhledné pozadí,tak stejně po exportu s emi tam "sere" bílý pozadí".Chci jenom ta písmenka.díky všem za radu |
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 29. 4. 2005, 17:03:52
format jpg transparenciu myslim ze nepodporuje, png ano, potom to uz je len vec nastavenia priehladnej farby
|
||
Ondra Profil |
#3 · Zasláno: 29. 4. 2005, 17:08:45
Musíš si to vyexportovat jako PNG nego GIF.
Zmáčkni Ctrl+Shift+x a tam si to nastav(v náhledu ten obrázek uvidiš, takže uvidíš aji jestli je pozadí průhledný) |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
DZer Profil |
#4 · Zasláno: 27. 6. 2005, 07:48:59
bez zkratky to je
soubor - náhled exportu |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
murdock Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 1. 2006, 16:00:25
Tak jak teda? V Malování žádný Ctrl+Shift+X nefunguje a zkus to říct trochu česky
Kdyžtak mě prosím odpověď napište na ICQ, nejsem člen Icq: 299-641-013 |
||
Časová prodleva: 20 dní
|
|||
DZer Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2006, 17:12:25
murdock no tak ale tadle část fora neni taky o Malování ale o Fireworku.V malová jak řikáš to nejde musíš to stoho malování nakopírovat do fireworku nebo třeba do IrfanView(tam to stačí uložit jako gif a vono by ti samo mělo dát na výběr transparetní barvu=pruhledná barva).
|
||
murdock Profil * |
#7 · Zasláno: 18. 2. 2006, 11:34:57
Jo to funguje diky
INFRAN RULEZ |
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
faktlama Profil * |
#8 · Zasláno: 10. 8. 2006, 15:41:00
Sry ale pořád mi to Irfanu nejde. Zeptáe to na barvu průhlednosti, já na ni kliknu a ono to uloží bez průhlednosti....
|
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
Kvakoš Profil * |
#9 · Zasláno: 4. 1. 2007, 01:10:02
To je známý problém ve Fireworks - formát GIF podporuje průhlednost, JPEG ne. V panelu Optimalizace je potřeba nastavit dvě věci:
1. Formát GIF (´je jich víc, je jedno který) 2. Asi na čtvrtém řádku v panelu Optimalizace je volba No transparency x Index Transpúarency x Alpha transparency - zvol třeba Alpha transparency. Je-li volba No transparency, bude se průhledné pozadí stejně expotovat jako bílé. Někdy je eště je potřeba správně nastavit hodnotu Matte, která určuje barvu pozadí na přechodu např. stínů. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Frank Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 3. 2007, 15:17:00
No jo kluci mam to s pruhlednim pozadim ale vypada to omhoho hur nez predtim ... co stim ?
|
||
loyza Profil |
#11 · Zasláno: 30. 3. 2007, 17:22:52
pravděpodobně máte indexovanou průhlednost, to znamená, že jedna barva bude průhledná a ostatní ne, to znamená, že ani trochu jiná barva nebude průhledná. Co s tím?? Těžko říct, použít Alpha transparency, ale tu podporuje jenom PNG a nepodporuje ji IE, no a nebo udělat obrázek s neprůhledným pozadím a dát barvu pozadí obrázku stejnou jako má ta stránka.
|
||
Frank Profil * |
#12 · Zasláno: 30. 3. 2007, 18:25:50
To slucovani barev sem skusel dal sem cernu na cernu ale neni tot to iste i kdyz pise ze i jedna i druha barva cerna je 0000. Nevim proc nejsou stejne i v grafickem programu (corel draw) sem si nastavil barvy pro www a nejdou k sobe nechapu ...
|
||
uaa Profil * |
#13 · Zasláno: 30. 3. 2007, 22:29:48
o
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
DZer Profil |
#14 · Zasláno: 9. 4. 2007, 13:38:12
To frenk: V Corelu, můsíš nastavit výstupní zařízení pouze na monitor. Ted zrovna nemám corel naistalovanej, takže podrobnějš ti to nepopíšu ale je to v Nastavení asi Input.
Normálně třeba přes infran se ti černá neuloží jako #000000(rbg 0,0,0) ale trochu světleší jelikož INFRAN použije windosovou paletu, ale třeba v fireworku si můžeš paletu vybrat a třeba pro web je černá opravdu #000000. Možná že i v INFRANu to de nastavit ale nikdy sem to neřešil. |
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
stet Profil * |
#15 · Zasláno: 27. 11. 2007, 17:18:23
lidi potreboval bych pomoc :) urcite znate funkci onmouseover a onmouseout. mno a mam na pozadi stanky takovej slozitej obrazek a jak mate treba #FFFFFF bilou barvu tak bych poteboval taky nejaky hex kod ale aby to znamenalo pruhlednou barvu . proste kdyz vyvolam onmouseover tak mi to zasviti nejakou barvou a kdyz dam onmouseout tak potrebuju aby to zase spatky hodilo ten background . kdyz tak presny poblem si muzete podivat http://wewerky.tym.cz/zmeny.html
zde |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0