Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dudyn Profil |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2010, 09:13:25
Nabízím tvorbu webových portálů na klíč na open source systémech.
Design webu, úpravy, flash, optimalizace .. moduly portálu - forum, inzerce, e shop, články, bannery, ankety... Komplexní služby. Více info a kontakt zde: http://www.novyshop.cz/tvorba-portalu-inzerce.html |
||
fuckin Profil |
#2 · Zasláno: 3. 1. 2010, 09:28:35 · Upravil/a: fuckin
Nějaké reference by neuškodily. Na výše uvedených stránkách tak maximálně člověk s hrůzou zjistí, že za instalaci systému joomla a vytvoření grafiky chcete téměř 9000Kč.
EDIT: na další stránce je uvedeno, že cena je 5000kč za system a 1000kč za instalaci. Hned podtím je napsáno, že cena 5000kč obsahuje i instalaci. Upřesnit informace by neškodilo. A na jakési reference jsem narazil po zdlouhavém hledání. Jestli jsou Vaše designy na takové úrovni posoudit nedokážu, jak jsem řekl žádné reference. |
||
Dudyn Profil |
#3 · Zasláno: 3. 1. 2010, 14:19:58 · Upravil/a: Dudyn
Přečtěte si prosím pravidla sekce "Práce a zakázky"
Pokud vás moje nabídka neoslovila - nekomentujte ji. Ne každý člověk je tak zdatný programátor jako vy, aby si udělal design na Joomla. |
||
shadyyx Profil |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2010, 12:36:49
Neřekl bych, že fuckin porušil pravidla této sekce.
Třeba i měl zájem, ale některé informace a následné dezinformace na Vaší stránce jej znepokojili, tak Vás o nich zde informoval. |
||
Dudyn Profil |
#5 · Zasláno: 4. 1. 2010, 19:05:43 · Upravil/a: Dudyn
Tak to tady bude vypadat moc hezky když se tady místo toho aby zde člověk našel nebo zadal zakázku na něco, budeme dohadovat o orientaci na stránce, na které je mimochodem jasně uvedena jen jedna cena..
Pokud se v tomhle pán ztrácí.. nechápu jak se může orientovat třeba na semaforu na křižovatce... |
||
mckay Profil |
#6 · Zasláno: 4. 1. 2010, 19:53:17
Dudyn:
Nechci se tu do nikoho navážet, ale řekl bych, že se tu zbytečně chováte docela arogantně. Tím potencionálního zákazníka nejspíš odradíte, obzvlášť citací: „Pokud se v tomhle pán ztrácí.. nechápu jak se může orientovat třeba na semaforu na křižovatce...“ |
||
Dudyn Profil |
#7 · Zasláno: 4. 1. 2010, 20:00:34
@mckay
myslím, že teď už je to jedno.. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0