Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RudoD Profil |
#1 · Zasláno: 20. 1. 2010, 12:11:28 · Upravil/a: RudoD
Hladam niekoho, naruziveho amatera alebo sikovneho profika, kto by bol schopny pomoct mi vytvorit stranku prezentujucu nasu chalupu. Mam predstavu, ako by to asi mohlo vyzerat a ake aplikacie tam chcem, ale neviem to sam vytvorit.
Jednu stranku som uz robil, ale je to len velmi jednoduchy web, vytvoreny cez Macromediu a ponuknute sablony. To co vsak potrebujem teraz uz Macromedia nedokaze, alebo to neviem... ;-( Nemate niekto chut pomoct a nieco si privyrobit? Nemozem to zadat nejakej firme, lebo to sa nedoplatim. Vdaka za prejaveny zaujem. Blizsie info po kontakte. |
||
panther Profil |
RudoD:
- možná by nebylo od věci uvést, v jaké, cenovém rozmezí se chceš pohybovat, aby měli nabízející představu - doplň na sebe kontakt, je povinný podle pravidel. Prosím o přesunutí do Práce a zakázek. Moderátor Joker: Přesunuto, odmázl jsem m-ka
|
||
RudoD Profil |
#3 · Zasláno: 20. 1. 2010, 12:40:47 · Upravil/a: RudoD
Mam v registracii zadany email. Pre prvy kontakt je mozne pouzit moj mail: dubaj@envipro.sk
Co sa tyka cenovej predstavy, tak som myslel na cenu niekde okolo 5.000,-CZK. Samozrejme ponukam ferove jednanie a na cene sa da dohodnut podla toho, co je kto schopny poskytnut. |
||
RudoD Profil |
#4 · Zasláno: 21. 1. 2010, 13:33:01
Prosim Vas, aby ste ponuky zasielali maximalne do 24.1.2010, kedy sa rozhodnem o tom, komu pracu zverim.
|
||
shadyyx Profil |
#5 · Zasláno: 22. 1. 2010, 09:23:46
Posielal som Vám majl na dubaj@envipro.sk. V profile možno máte kontakt vyplnený, ale nezobrazuje sa. Prosím teda o odpoveď na email, aby som si vedel spraviť predstavu o Vašich požiadavkoch a ponúkol Vám odpovedajúce riešenia. Písal som Vám pod predmetom "Webstranka pre chalupu".
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
MartinM_93 Profil |
#6 · Zasláno: 24. 1. 2010, 22:04:14
Chtěl bych se zeptat, dozvíme se kdo vyhrál tuto zakázku :) ? ? ?
|
||
panther Profil |
#7 · Zasláno: 24. 1. 2010, 22:05:28
MartinM_93:
„Chtěl bych se zeptat, dozvíme se kdo vyhrál tuto zakázku :) ?“ jestli to budeš ty, dozvíš se to. Jinak ti to může být jedno, nemyslíš? |
||
MartinM_93 Profil |
#8 · Zasláno: 25. 1. 2010, 08:57:19
Ano, může mi to být jedno, ale bylo by dobré tady napsat, že již bylo rozhodnuto.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0