| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| vincent Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 8. 2005, 19:07:31
zdravim vás zajímalo by mě za kolik jste ochotní "přepsat" web, který zatím funguje, ale už nestačí počtu návštěv za den je mooooc pomalej a slepenej :) mrknete na www.dancemelnik.cz s tím že bych chtěl administraci i pro moje fotografy a majitele diskoték aby si tam mohli vkládat poznámky a clanky tzn. absolutně nerozumějí php ani html a ještě přibude vkládání článků pokud nechcete psát cenu sem pisněte na jirka@dancemelnik.cz pište pouze solidní nabídky nabídky typu se dohodnem až po napsání neakceptuji web vidíte :) rozsach taky :) můžu platit i bez dokladu :) díky za nabídky
|
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| kaifman Profil |
#2 · Zasláno: 22. 8. 2005, 14:45:03
bez dokladu platit muzes ale taky uz treba nemusis :)
|
||
| vincent Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 8. 2005, 22:23:24
pulku bych dal predem to bez (danoveho) dokladu jsem myslel i pro studenty smlouvu o dilo samozrejme uzavrem, ale neboj uz mam tolik nabidek ze nevim co s tim :) diky vsem za odpovedi :) "konkurs" je uzavren
|
||
| peta Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 8. 2005, 13:56:13
vincent To, co popisujes, ma tak prinejmensim cenu 20.000
Nehlede na to, ze za dalsich X.000 je treba kompletne prepsat jiz danou www, na ktere mas 600 warningu. Nevim, kdo to delal, ale je to prinejmensim hodne desivy. Do 100 je to snesitelny, bezne se stane do tech 30-60, ale 600 chyb a uz jen na uvodni strance? |
||
| peta Profil * |
#5 · Zasláno: 24. 8. 2005, 13:57:12
vincent Takhle, a casove je to cely tak mesic prace. Lituji studenta, ktery se do toho pusti, na to treba mit nejlepe tym lidi.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0