Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pinin Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 8. 2005, 13:04:33
Takže, ...
Hledám programátora (kodéra) PHP, MySql, CSS, HTML, atd.... Klidně Externě, ale s chutí pracovat nejlépe Olomoucko nebo Zlínský kraj není podmínkou. Práce - přepracování stávajícího e-shopu (nevyhovující) - vícejazyčnost - přepracování stávající administrace - přepracování stávajícího loginu pro klienty - vytvoření spec. systémové aplikace v php. - další projekty - práce je spousta. např. e-rádio, reklamní sys, www, atd... pokud má někdo zájem pošlete reference na pinin@posli.to. Mrknu na to - probereme podrobnosti. Platba dle dohody. Osobní jednání. Dlouhodobější spolupráce. PS: Je tu někdo kdo by si troufl na zřízení a správu serveru pro hosting? - lokality viz. úvod Nejlépe vše v jednom. Dík za nabídky. |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Pavlusha Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 8. 2005, 13:30:00
Jsem programátor na volné noze. Mám dlouholeté zkušenosti - vše, co potřebuješ, jsem schopen udělat. V případě potřeby mě můžeš kontaktovat na pavlusha@webelite.cz
pavlusha |
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
Rius Profil |
#3 · Zasláno: 14. 1. 2006, 20:32:12
Programuju v PHP, mySQL, CSS, HTML, JavaScript. Programuju zadarmo. Pokud budeš mít zájem napiš na rius@centrum.cz nebo ICQ 235117656.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0