Autor Zpráva
TheIce
Profil *
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo udělal web. Jednalo by se o jakýsi portál pro hráče na xboxu.
Hlavní požadavky by byli:
- Možnost registace
- po registraci možnost přiřadit se do do určitých skupin - max 3- 4. stím že by byla možnost být ve více nejdnou a případně se ze skupin odhlásit a později se případně k nim přihlásit
- skupiny by se měli dát přejmenovávat a mělo by být možnost upravovat jejich název
- možnost vkládání článků, nebo novinek
- aby bylo možno vidět, kdo je v jaké skupině a možnost zobrazení základních informací o tom člověku
- jednoduše upravitelná grafika - něco jako webspell
- njelépe aspon jeden postraní sloupec s možností editace - vložení odkazů, obrázků a podobně. Něco málo htlm ovládám, a snad bych dal největší základy php dohromady.

kontakt:
email: pluhar.jiri@gmail.com
Radek9
TheIce:
Co za to?
TheIce
Profil *
no psal mi borec, že prej 30 000,- pardon ale to jsem se nepos.... jsem student a chtěl bych tím pomoct lidem ne někomu kdo to dělá jen pro prachy. Jako něco dám, ale fakt ne 30 000,-
habendorf
TheIce:
no psal mi borec, že prej 30 000,-

To je tak plus mínus odpovídající cena.
TheIce
Profil *
za co??? za cihlu zlata????
Kacko
TheIce:
:) A jaka je vase predstava?
Joker
TheIce:
Jako něco dám, ale fakt ne 30 000,-
Tak napište svou představu o ceně. Připomínám, že dražby nejsou povoleny.

Poznámka, pokud by to měl celé naprogramovat profík a "legálně" (tj. faktura, daně a tak), tak 30 000 je celkem přiměřená cena.
Radek9
TheIce:
Jenže vy si asi neuvědomujete, že webmaster je zaměstnání, jako každé jiné. Musí se při tom vydělat na živobytí a jiné věci. Takže cena 30 000 je optimální.
TheIce
Profil *
Moje představa? Tříciferný číslo. Maximálně. A od prvního čísla 5< bych už si asi taky ťukal na čelo. Vypsal jsem 4 funkce. Ty zvládne i free CMS na kterej dokáže vzhled udělat i 5letý dítě.

To se tady nenajde nikdo, kdo to dělá pro zábavu? pro vlastní dobrej pocit, proto aby mohl říct, jo jsem prostě dobrej a 500,- si vezme jen proto aby si přilepšil a ne voškubával lidi???
Radek9
TheIce:
Řekněme, že bych si chtěl nechat opravit trubky, vy by jste byl instalatér a nikdy v životě bych vás neviděl. Oprava by trvala delší dobu (řekněme měsíc) a já bych vám nabídl 500 Kč. Vzal by jste to? :-)
Kacko
TheIce:
500Kc jsou u prumerne zdatneho programatora hodina, maximalne dve hodiny prace. I moje uklizecka bere 200Kc na hodinu. Tohle bych videl minimalne na 40h prace.
TheIce
Profil *
ale ale vašu klízečka to nedělá pro radost, ale proto že :
a) je blbá jak tágo, tak nic jinýho dělat nemůže
b) neumí si nic lepšího najít
Chamurappi
Reaguji na TheIce:
Tím jsi celkem dobře specifikoval dvě skupiny programátorů, které reálně můžeš najít. Skupina „dělám to pro radost“ sice také existuje, ale je dost malá a vyžaduje značné nadšení pro věc, které nejde vyčarovat pár slovy v inzerátu. (To platí i u dobrovolných uklízeček.)

Nicméně poptávka je dána. Kdo má zájem, ten se ozve, kdo ne, ten v souladu s pravidly pomlčí.
Joker
Vyhněme se prosím v tomto vlákně zdlouhavému hádání na téma, jaká by byla adekvátní cena.

Jak jsem vyrozuměl, nabídka je 500Kč, zadání je napsáno výše.
Výše se myslím už dostatečně zmínilo, že to je cena daleko nižší než obvyklá cena za takovou práci, přesto se může najít někdo, kdo by tu nabídku přijal (třeba jako referenci a podobně).
Já bych popřál TheIceovi hodně štěstí v hledání někoho ochotného to za 500 udělat a dál už to neřešil.

edit: Njn, Chamurappi byl rychlejší.
Kacko
TheIce:
a) Ta uklizecka rozhodne blba neni.
b) I kdyby byla blba, tak si vydela xkrat vic, nez osoba ktera vam bude delat tenhle web.
To jen pro informaci. Uz mlcim. Take preju hodne stesti pri hledani.
Joker
Vyházel jsem poslední diskusi.

Ostatní: Ano, nabídnutá cena je hodně nízká. Je to zmíněno už výše a netřeba o tom dál diskutovat.
TheIce: Přijměte fakt, že nabízíte hodně málo a přestaňte diskutovat o oškubávání.
A rada: Rozhodně to nezkoušejte v reálu, někam přijít a říct zaměstnancům, že jsou nenažraní a že mají dělat třeba za 2000Kč měsíčně, aby ty výrobky byly levnější. Nemusel byste odejít se zdravou kůží.
Afrod
Tak když to zvládne free CMS tak si to free stáhni. To je stejný jako kdybych měl požadavky na auto vyšlo z nich lamborginy a řekl bych, že za to zaplatim maximálně 150 000Kč trochu neuměřené nemyslíš? PS: Stáhni si sunlight CMS a neřeš tady, že tě někdo chce oškubat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0