Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
panther Profil |
#1 · Zasláno: 20. 3. 2010, 10:56:30 · Upravil/a: panther
Ahoj,
poptávám šikovného PHP programátora na tvorbu rozsáhlejších aplikací. Požaduji: - výbornou znalost OOP PHP - znalost HTML (HTML výstup by měl mít alespoň nějakou formu) - znalost nějakého FW výhodou - znalost Smarty výhodou - znalost JS (jQuery) výhodou - ŽL výhodou - spolehlivost - časovou flexibilitu Náplň práce: - tvorba aplikací (eshopy, aukce, ...) - úpravy CMS na míru pro klienty - doprogramovávání modulů apod. Máte zájem či nějaký dotaz ohledně poptávky? Kontaktujte mě na p.korecky(at)gmail(dot)com či telefonu 736 440 713. Co bude e-mail obsahovat: - CV - reference - ukázku/y kódu, kterým se chcete pochlubit - časové možnosti - představu o hodinové sazbě Spolupráce bude probíhat externě, nicméně preferoval bych před začátkem spolupráce osobní schůzku (není nutností, pokud budou reference výmluvné). Jsem z Prahy. Nebudu odpovídat na všechny nabídky, odpovím pouze vybraným zájemcům, kteří mě nejvíce zaujmou. Děkuji a těším se na spolupráci, Petr Korecký e-mail: p.korecky(at)gmail(dot)com tel.: 736 440 713 |
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0