Autor Zpráva
tomasz
Profil *
dobrý den,hledám někoho kdo by zvládl vytvořit program na nahravání fotek na stránky(ftp). Program aby uměl to co ukážu v ukázce.stránky jsou www.skimosty.eu
duležité je aby to bylo hotové nejpozději utery 22.2. Ale pokud bude dřív,tak rád vyzkouším.cenu si řekněte sami. Prosím zájemce aby napsali do mejlu skijanosik@seznam.cz cenu a icq pripadne.díky moc.
Zde je k nahlédnutí program a ikonka kterou tam chci. http://www.uschovna.cz/zasilka/AVFDFF577E9HXN56

tento program je dobrý,ale nefunguje 100%. K programu. Kdyz ho otevřu abych si vybral jestli chci nahrávat do sekce běžek nebo sjezdů. Pak se spojím s ftp.pak vyberu sezonu,napíšu nazev fotogalerie(akce),vyberu fotky,vyberu náhled a dám nahrávat. Takže tak nějak aby to fungovalo. Na stránkách aby to pak vypadalo jako v sekci sjezdu.(bezky nefungujou).aj ty náhledy malé aby byly,šipky na posun fotek.prostě nějak podobně jako teď,ale aby to fachalo,bo teď to nejede u běžek. Termín je to utery.najde se někdo?otázky zodpovím do mejlu.

Moderátor Joker: Původní příspěvek bez obsahu jsem zrušil a místo něj nakopíroval obsah těch následujících, které tímto vyhazuji.
Joker
tomasz:
Proč tu byl první příspěvek bez obsahu a poté zadání ve dvou dalších? Nějaký problém nebo chyba?
tomasz
Profil *
psal jsem to přez mobil a byla to moje chyba.tímto se omlouvám.
Našel by se borec který by to dokázal?
Vích Jiří
Profil *
Tento clovek mi za jednu zakazku zhruba pred rokem nezaplatil a hotovou ji odmitl. Dejte si na neho pozor, popripade berte zalohu predem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Podělte se prosím o své zkušenosti s touto kategorií Věnujte pozornost pravidlům. Zejména:
• Máte-li zájem o tuto nabídku/poptávku, využijte uvedený kontakt, nepište do diskuse.
• Držte se tématu.
  • Nepoučujte.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0